![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum intrebare: domnul acela evreu, care a venit aici pe forum ortodox si ne-a dat dovezi ca Yeshua nu era de fapt cine credem noi, ne respecta noua credinta? :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Indiferent de ceea ce cred unii, este un popor iubit de Dumnezeu... Chiar foarte iubit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu mi-ai raspuns la intrebare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca Dumnezeu i-a tinut tot timpul sub aripi. Este si motivul pentru care au rezistat ca popor, in ciuda tuturor persecutiilor lumii. Last edited by maria-luisa; 05.05.2010 at 14:05:54. |
|
|||
|
|||
![]()
se zice ca sfarsitul va veni cand evreii vor trece toti la crestinism
si evreii stiu asta..sau or fi auzit pe la vecini:) de aici (si din alte motive..)si pozitia vehementa a evreilor bastinasi din palestina impotriva infintarii statului evreu evreii au fost persecutati dar s-au bucurat si de multe privilegii de-a lungul istoriei(ca polulatie ..nu ca popor ,e o diferenta) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unicul mod de a-i respecta credinta e sa nu discuti deloc despre credinta cu el. Inevitabil la un moment dat va trebui sa spui adevarul, Domnul Iisus a zis (din memorie): "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata", "Nimeni nu vine la Tatal Meu decat prin Mine". Automat spunand adevarul nu mai e loc de minciuna (si de tot felul de "credinte"). Deci fie recunosti si declari ca esti crestin (si prin asta automat negi credinta celuilalt) fie te lepezi de Adevar si zici ca "da, si crishna, budda, superman, spyderman etc sunt si ei dumnezei". De fapt ecumenismul pe asta se bazeaza si asta are ca scop: negarea Adevarului. Numai ca socoteala de acasa nu intotdeauna e ca cea din targ. Ati auzit expresia "necunoscute sunt caile Domnului"? Deja unii din alte religii dupa cunoasterea crestinismului pe la tot felul de seminarii ecumenice, s-au lasat de religia lor si au trecut la crestinism. Unde dai si unde crapa!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar a zis "Eu" ... nu ortodocsii, catolicii sau altii. Dar ce te faci ca au mai zis si altii "Eu" ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|