Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 14:33:18
ucristian ucristian is offline
Member

Data înregistrării: 04.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Acesta este un caz cu totul special. Fiul n-a plecat sa rataceasca, ci sa-l gaseasca pe Dumnezeu. Daca ai timp, asculta sau citeste viata sfantului Alexie, desi nu e singurul exemplu ce poate fi dat. In cazul expus mai sus, parinitii acelui baiat, daca ar fi reusit in primele zile sa-si gaseasca baiatul, probabil s-ar fi intamplat multe. Pana la urma, tot cum vrea Dumnezeu se va intampla, iar acest lucru ar trebui sa ne dea mai multa incredere si stapanire de sine. Ca parinte nu poti sa nu te implici emotional. Alte cazuri sunt oarecum pe dos: parintii sunt cei care tin mortis ca odrasla lor sa ajunga monah, in timp ce copilul nu stie nici ce vrea si nici chemare nu are...
Gandul ca nu stiu daca e corect sa ma implic prea mult apare daca fac referire la cazurile stiute. Nu de rea vointa vorbim, ci de care e vointa Lui Dumnezeu. N-as vrea sa fiu in... opozitie!!!...
Ma repet eu vreau doar sa stiu unde se afla, numic mai mult. Sa stiu sub ce acoperis doarme si ca e bine sanatos.Daca asta e decizia lui sa si-o urmeze. Daca nu e facut pentru viata asta in curind i-si va da seama ca nu e ala locul lui. Si aici ma inspaiminta cel mai mult ideea ca in momentul in care va fi afara din manastire si daca i-i va fi rusine sa se intoarca acasa "cu coada intre picioare cum se spune" ce va face in momentul respectiv?
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 14:44:10
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucristian Vezi mesajul
Si aici ma inspaiminta cel mai mult ideea ca in momentul in care va fi afara din manastire si daca i-i va fi rusine sa se intoarca acasa "cu coada intre picioare cum se spune" ce va face in momentul respectiv?
cred ca mergeti prea departe ..linistiti-va!!
observ ca evitati diplomat raspunsuri la intrebarile care incalca intimitatea lui si va limitati decat la cautarea lui.frumos.
dar sa ne spuneti si noua cand aveti un semn de la el...chiar daca nu spuneti ..locul ..manastirea:)
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 12:21:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Daca nu este cetatean roman sau/si nu are buletin romanesc (nu stiu exact chestiunea legala) la un moment dat o sa trebuiasca sa-si faca niste acte..

Eu zic sa stati linistit ca la un moment dat va va cauta.

Deocamdata nu, mai ales daca i-ati oferit motive sa plece in felul asta.
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 14:46:29
OmuBun
Guest

Implicit

OK, am inteles. La manastirile pe stil vechi din Vrancea (e una chiar in apropierea satului meu natal, dar si biserica din oras are regim de manastire), voi afla sigur in curand daca stiu ei ceva. La fel si la manastirea Cucova din jud. Bacau. Daca trebuie neaparat, voi suna pe cineva (un fost coleg de clasa), ajuns "sus" in cadrul bisericii de pe stil vechi, din Bucuresti, dar trebuie sa recunosc ca nu-mi este prea usor si prefer sa elimin mai intai celelalte variante. Daca e in Romania, TREBUIE sa aflam. Acum posibilitatile sunt altele fata de cum erau altadata.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a disparut reincarnarea din Biblie? wassabi Generalitati 82 10.07.2015 11:58:43