![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Ai jignit o gramada de oameni, nu numai atei ci si adepti ai altora religii in afara de a ta ! in Romania 98% se declara crestini, este Romania paradisul pe pamant ? Este Romania tara cu cei mai milostivi si bogati oameni ? NU ! Romania este tara unde vecinii te omoara spargand peretii blocurilor fara sa se gandeasca deloc la tine (asta pentru cei care s-au uitat la reportajul facut de Protv). Citat:
Last edited by izotaurel; 05.05.2010 at 21:23:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ateii sunt doar niste victime, pana la proba contrarie. Nu e nimic de dispretuit la ei. Asa am spus? Mai verifica. Exista atei foarte morali, mai morali ca un crestin. Dar asta e alta problema.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 05.05.2010 at 21:29:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu inteleg, de ce le e frica ateilor ?
Ai spus ca ateii se cred animale si fac ce vor intr-un sens peiorativ dar tu spui ca m-am inselat si sper ca esti sincer si ca am inteles aiurea:). |
|
|
||||
|
||||
|
Am auzit ca in Republica Moldova au iesit in strada preotii, profesorii de religie si nu numai, parca si oameni obisnuiti ca sa protesteze impotriva scoaterii religiei din scolile moldovenesti http://www.ziuaonline.ro/eveniment/8...-in-scoli.html
~Munceste ca si cum nu ai muri niciodata, dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine!~ ~Cand oamenii te cinstesc si te lauda, spune-ti in sinea ta:" Nu eu merit asta, asta nu se cuvine mie, ci, Tie, Doamne!"~ |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Inteleg ca ura fata de UE este ceva comun la crestinii ortodocsi dar te rog nu mai minti, pentru ca sincer asta faci si faci lucru necrestinesc.
Uniunea Europeana nu ne impune in niciun fel sa renuntam la credinta, traditii, obiceuri, etc. in afara poate de obiceiurile rele :). Si pentru ca cunosti atat de bine situatia vreau sa-mi spui ce am pierdut de cand ne-am alaturat UE. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 13:50:25 |
| Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 20:56:58 |
| Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 22:46:18 |
| Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 23.11.2009 00:26:44 |
|
|