Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2010, 21:18:33
catalin_ catalin_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Pace frate Catalin.

Da, orice realizare semnificativa are loc mai intai intru-un vis (cu ochii deschisi) si abia apoi in realitate.

De exemplu despre Saptamana Interconfesionala de Rugaciune ai auzit ceva?
nu este atat de agreata iar nr. de participanti nu este pe cat de pompos suna. Sfintii parinti pedepsesc aspru rugaciunile alaturi de eretici.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 21:26:02
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
O, bine ai venit frate TIBS. Pai, frate, noi suntem si ortodocsi adica drept credinciosi, tot la fel cum voi sunteti si catolici adica apartineti bisericii universale.

Pai s-a dus doar pentru o rugaciune la niste oameni ai lui Dumnezeu (sper).
Daca ai sti in cate situatii a trebuit sa ne rugam pentru oameni care au solicitat aceasta...
Unii au primit vindecarea si au spus multumim frumos.
Altii au zis: „ Daca Dumnezeu m-a vindecat in aceasta biserica aici vreau sa raman!”. Asa-s oamenii...
Poate ar fi fost mai bine sa-i indemnam sa mearga in continuare in Biserica Ortodoxa, dar n-am avut intelepciunea s-o facem.
Poate pe viitor.

Important e ca oamenii sa ajunga la mantuire, celelalte sunt povesti.
Stii ca si diavolul poate face "vindecari"? Dar cu o plata foarte mare: pierzania sufletului!
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 21:31:08
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cojanete Vezi mesajul
Am citit despre problemele tele de sanatate .Ma intreb ce n-ai gasit la sf noastra Biserica Ortodoxa si a trebuit sa mergi la acea persooana . Personal sufar de o anumita forma de cancer dar nu mi-am pierdut niciodata speranta . Daca boala e ca urmare a pacatului ,in cazul in care m-as face sanatos oare as pacatui din nou?Asa ca nu-mi decat sa spun DOAMNE FACASE VOIA TA .
Foarte bine faci! Sa iti dea Dumnezeu puterea si curajul de a infrunta boala! Sunt sigura ca te-ai rugat mult si speri in vindecare dar sa nu deznadajduiesti NICIODATA daca vindecarea nu va veni! Dumnezeu ne iubeste si prin suferinta ne curata! Boala este crucea noastra aducatoare de mantuire si daca Ii cerem lui Dumnezeu sa ne ia crucea bolii ne-o poate lua la insistentele noastre dar mai bine sa o ducem cu credinta si nadejdea mantuirii.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 21:48:21
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
scumpa mea iti multumesc din suflet, ce sa iti zic ca un calugar de la manastirea radu boda(sf nectarie) a zis ca nu impartaseste ca fumez????
Are dreptate parintele si sa nu te superi pentru asta! Tigara mai rau te imbolnaveste si te poate ucide... in schimb Sfanta Impartasanie te vindeca si iti reda viata! Este cel mai bun medicament! Cred ca asta asteapta Dumnezeu de la tine! Tu zici ca de 8 luni faci bine, te straduiesti sa fii mai buna dar daca le faci ca un "contract" ce urmeaza a fi platit deja se pierde din valoare. Nu descuraja, lupta in continuare si nu fi necredincioasa ci credincioasa pentru ca Dumnezeu nu iti vrea raul!!! Si nu Il cauta pe Dumnezeu acolo unde nu este!
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 21:48:43
almaris
Guest

Implicit

Hai mai bine diseara cand ne ducem la culcare sa spunem cateva cuvinte pentru prietena noastra intr-o rugaciune asa cum ne pricepem. Nu e locul potrivit pentru ciondanelile noastre.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 21:50:43
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Stii ca si diavolul poate face "vindecari"? Dar cu o plata foarte mare: pierzania sufletului!
Doamna, nu pot spune ca stiu, am auzit doar.
Dumneavoastra stiti ca Domnul Iisus a facut si inca mai face vindecari?
Despre acestea sunt sigur, am vazut si am experimentat cateva.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 21:55:06
Senior Member

Implicit

Citat:
Doamna, nu pot spune ca stiu, am auzit doar.
Dumneavoastra stiti ca Domnul Iisus a facut si inca mai face vindecari?
Despre acestea sunt sigur, am vazut si am experimentat cateva.
Da, eu am auzit si sunt convinsa ca Domnul nostru Iisus Hristos este Doctorul Suprem!!! Insa nu sunt sigura ca vorbim aceeasi limba...
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 22:54:52
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

annajanete
Avem 2 lucruri care ti s-au intamplat si care par a trimite un mesaj
Asteptarea ta,traind o viata 'curata' ,dar fara a dispare boala,si rugaciun ea cu lacrimi a acelui penticostal,dar fara efecte nici ea.
Aceastea toate par a arata ca:
-nici viata terna,normala,fara sclipifre,fara 'fierbinteala' ,nu aduc minunile si nici macar ameliorarea starii noastre
-nici rugaciunea cu lacrimi dar fara duhul credintei drepte ,nu aduc minunea sperata

Concluzia ar fi sa inveti sa te rogi cu lacrimi pentru aproapele tau,ca acel penticostal,dar sa o faci in duhul dreptei credinte si in rabdare,ca si pana acum
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 23:36:56
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Esti si Anita si Annajanette? Nu e nicio jignire dar e deranjant sa vezi cum sar cate unii aducand in discutie tot felul de bazaconii cand tu ai nevoie de un sfat util, nu de clasat oamenii pe grupe de "credinta".

Roaga-te Domnului asa cum te pricepi mai bine pentru a gasi o solutie pentru problemele cu care te confrunti, sa-ti scoata un cale pe cineva priceput, un medic bun care sa nu-ti ia doar banii, ci care sa-ti poata veni cu adevarat in ajutor.

Nu stiu daca am inteles bine dar esti fumatoare nu-i asa? E o mica problema, in sensul ca vrei sa vindeci dintr-un punct de vedere, dar din altul iti faci rau. Starea de sanatate este ceva general pana la urma. Nu e usor sa te lasi de tutun, poate ca felul in care altii au scapat nu functioneaza la tine. Un viciu in general vine si se aseaza pe locul lasat liber de un om al unei nevoi normale nesatisfacute. Satisfacandu-ti acea nevoie pe care tu o cunosti mai bine sau o vei identifica, iti va fi mai usor sa renunti la viciul numit fumat. Mult succes
eu sunt annajanette atat, multumesc frumos almaris si vreau sa mai vb.

Last edited by annajanette; 06.05.2010 at 23:39:10.
Reply With Quote
Vechi 07.05.2010, 08:07:08
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Poate o fi vreun semn... Doar voi iubiti semnele si minunile, nu?
Iarta-ma, n-am vrut sa fiu ironica...
Ai fost chiar simpatica.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42