![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu este atat de agreata iar nr. de participanti nu este pe cat de pompos suna. Sfintii parinti pedepsesc aspru rugaciunile alaturi de eretici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Are dreptate parintele si sa nu te superi pentru asta! Tigara mai rau te imbolnaveste si te poate ucide... in schimb Sfanta Impartasanie te vindeca si iti reda viata! Este cel mai bun medicament! Cred ca asta asteapta Dumnezeu de la tine! Tu zici ca de 8 luni faci bine, te straduiesti sa fii mai buna dar daca le faci ca un "contract" ce urmeaza a fi platit deja se pierde din valoare. Nu descuraja, lupta in continuare si nu fi necredincioasa ci credincioasa pentru ca Dumnezeu nu iti vrea raul!!! Si nu Il cauta pe Dumnezeu acolo unde nu este!
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai mai bine diseara cand ne ducem la culcare sa spunem cateva cuvinte pentru prietena noastra intr-o rugaciune asa cum ne pricepem. Nu e locul potrivit pentru ciondanelile noastre.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumneavoastra stiti ca Domnul Iisus a facut si inca mai face vindecari? Despre acestea sunt sigur, am vazut si am experimentat cateva. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, eu am auzit si sunt convinsa ca Domnul nostru Iisus Hristos este Doctorul Suprem!!! Insa nu sunt sigura ca vorbim aceeasi limba...
|
|
|||
|
|||
![]()
annajanete
Avem 2 lucruri care ti s-au intamplat si care par a trimite un mesaj Asteptarea ta,traind o viata 'curata' ,dar fara a dispare boala,si rugaciun ea cu lacrimi a acelui penticostal,dar fara efecte nici ea. Aceastea toate par a arata ca: -nici viata terna,normala,fara sclipifre,fara 'fierbinteala' ,nu aduc minunile si nici macar ameliorarea starii noastre -nici rugaciunea cu lacrimi dar fara duhul credintei drepte ,nu aduc minunea sperata Concluzia ar fi sa inveti sa te rogi cu lacrimi pentru aproapele tau,ca acel penticostal,dar sa o faci in duhul dreptei credinte si in rabdare,ca si pana acum |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by annajanette; 06.05.2010 at 23:39:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|