![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca toata lumea ar intelege sa faca sacrificii ,daca s-ar rezolva ceva.Insa vom strange cureaua fara speranta de mai bine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai o inceput sa sune "desteptarea" ...
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() nu am vesti mai bune>sorry.Credinta si putere oameni buni.Ce facem noi este doar etalonul felului in care am ajuns.Nu este cazul sa ne miram prea mult.O scurta privire in oglinda constiintei si ne trezim ca urlam ,,Imparatul e gol!"prin casa.Bye |
|
|||
|
|||
![]()
''Sa traiti bine''
51% au votat Basescu Nu-mi vine sa cred. Cand a fost suspendat putea fi demis dar nu a vrut majoritatea.Se pare ca ne meritam soarta. Cu Basescu parca traim mai rai decat cu PSD.Parerea mea.Si nu sunt psd-ist si nici pnl-ist nici nimic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 08.05.2010 at 23:51:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu vrea de la tine sa nu vorbesti prostii si sa nu aberezi atit si nimic mai mult. Sa fii om normal si sa-ti pastrezi sanatatea mintala. Asa ii arati ca il iubesti
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca 20 ani ne-am certat: "cu aia e mai bine, ba nu..cu ceilalti era mai bine". Cand de fapt, indiferent ce ar fi, aceeasi politica se duce: distrugerea economiei nationale. Si cand te gandesti ca Ceausescu care a lasat in urma o tara fara datorii externe si fara dependenta de placaciuni fata de FMI, unde toata lumea avea unde sa munceasca pentru un salariu decent, a fost impuscat tocmai pentru: "subminarea economiei nationale". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pensiile functionarilor UE 9000 EURO | I.Calin | Generalitati | 3 | 05.01.2011 07:11:10 |
asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile | annajanette | Generalitati | 39 | 30.06.2010 03:35:43 |
|