![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ziceai ca e Biserica? Te-ai mai informat?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
In orice caz Biserica nu e mutatul cortului ceva mai incolo cand deja era unul in care incapeam toti :) Biserica nu e sute de cortulete fiecare cu seful lui, ca ti-am spus si in exemplul acela, daca eu ma dezbin si ma fac sef de trib la o noua secta pe care o fondez eu, si-n cap sa stau, nu fac parte din Biserica. Si cred ca si tu stii asta dar nu o zici pe sleau :)
|
|||
|
|||
![]()
Eu ti-am oferit ceva, tu n-ai facut decat sa repeti obsesiv aceeasi intrebare ignorand total ceea ce am scris.
Daca tu nu poti raspunde la obiect, care e sensul discutiei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa-ti fie mai usor: cine era Biserica pe vremea apostolilor? Cladirea, organizatia "Biserica drept-credinciosilor" inscrisa la ministerul cultelor sau doar totalitatea credinciosilor care se adunau sa se inchine lui Hristos? Hai, ca sunt eu mai grea de cap, dar imposibil sa nu ne intelegem pana la urma. Altii au reusit . ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai obiectii, la ce am scris, te rog sa le expui. De altfel ti-am dat si un material sa-l citesti in care chestiunea este expusa mai pe larg. N-ai aratat ca ai fi interesata. Sa te prefaci ca n-ai vazut ceea ceea ce am scris si sa repeti aceeasi intrebare, cum faci mai sus, este lipsa de bun simt si chiar nu ma simt "stimulat" sa continui o astfel de discutie. Last edited by AlinB; 07.05.2010 at 12:18:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica n-ai citit sau ai uitat deja. Daca nu esti de acor sa asculti argumentele altuia, nu inteleg de ce te mai prefaci ca vrei sa sustii un dialog? Vezi ca ti-am pus si link in postarea anterioara unde gasesti ceea ce am scris deja pe chestiune asta. Daca vrei sa citesti si sa porti o discutie la obiect. Atunci astept obiectii. Esti de acord cu ce am scris, sau nu. Pe urma trecem daca vrei mai departe. Asta doar daca iti place sa te auzi vorbind..e altceva. Last edited by AlinB; 07.05.2010 at 12:23:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Ca parte vazuta Biserica are 3 parti: "1. Invatatura de credinta 2. Ierarhia - stabilita musai prin succesiune apostolica 3. Credinciosii care adera la invatatura de credinta si respecta ierarhia " Bun. Care este mireasa din acestea trei? [te-am mai intrebat si aiuitat sa raspunzi, apropo de discutie la obiect]. Invatatura nu poate merge la ceruri. Ierarhia nu va mai fi valabila in ceruri. Deci nu sunt acestea Mireasa. Raman credinciosii care adera la invatatura de credinta si respecta ierarhia . Dintre acesti credinciosi TOTI merg in cer?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
14. Toți aceștia, într-un cuget, stăruiau în rugăciune împreună cu femeile și cu Maria, mama lui Iisus și cu frații Lui. Noi nu suntem chiar in acelasi cuget, ca sa zic asa, in general, adica nici NP unii cu altii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|