![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Bravo tie "o_tzaranca"! Felicitari.
Daca mama ta nu are asa scoala, poate ca nu e vina dansei. Este totusi mama ta. Respect-o. Iar aici era vorba de ascultat in alt sens. @carmina - n-am nimic cu ai tai copii. Spuneam numai ca nu-mi place ceea ce fac. Tu singura ai povestit. Si da, sunt mai realista. Nu stiu ce este asa gresit in asta. Eu am o experienta de viata, mai citesc, mai vad la televizor si in jurul meu ce se intampla. Intelege tu: lumea spune aici ca era f.nehotarat si schimbator in credinta si asta este periculos (daca este si influentat). Eu nu stiam asta.
|
|||
|
|||
|
Citat:
cred ca ai avut o copilarie traumatizata ..abuzuri..ceva nu e in regula in capsorul ala al tau.. zic Doamne fereste pana mor. avocatii ..au cuvantul sintem off..mai bine respectam omul acesta .. Last edited by o_tzaranca; 07.05.2010 at 18:21:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Mama-nene, da' multa treaba v-a mai dat baiatul asta de facut... Cred ca parintii lui au intr-adevar motive sa nu doarma, dar unii sunt mai catolici decat papa, bag-sama!...
Cred ca la Doamne-Doamne, nu prea tine realismul Ce citesti, ce vezi la televizor (probabil nu pe "Trinitas") si... ce spune lumea, nu convinge pe nimeni dintre cei care sunt in masura sa vada lucrurile intr-o lumina reala! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce a disparut reincarnarea din Biblie? | wassabi | Generalitati | 82 | 10.07.2015 12:58:43 |
|
|