Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2010, 17:51:32
ucristian ucristian is offline
Member

Data înregistrării: 04.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Impresia mea este ca Cristian ne roaga doar sa-l LOCALIZAM pa Antonio, daca se poate, prin network-ing-ul nostru, si doar atit.

Daca dinsul ar dori sa analizam prin prisma experientei noastre de viata si profesionale, in multe cazuri: medici, psihologi experimentati in lucrul cu tinerii cu sexualitatea si imaginatia lor, educatori familiarizati cu cazuri similare, cred ca ne-ar ruga sa o facem si pentru acest demers ne-ar furniza cu mai multe date personale si de caracter, atitudine fata de lume si viata,..etc insa este evident ca doreste sa tina confidentiala viata personala a lui Antonio si trebuie sa-i respectam aceasta dorinta nu sa intram in polemica presupuneri si inchipuiri.
( Poate mai incolo daca va dori acest lucru)

Eu personal as fi EXTREM de ingrijorat daca as auzi ca doreste sa faca parte dintr-un grup de tineri care doresc sa "scape de societate si de presiunile ei"... plecind la minastire, deoarece sigur va intilni diverse persoane ca el sau mai in virsta.
Multumesc mult!!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a disparut reincarnarea din Biblie? wassabi Generalitati 82 10.07.2015 11:58:43