![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cate detalii dau - ma priveste. Ma cunoaste cineva? Inca o data, fii calm... Daca te-am deranjat cu ceva, scuza-ma. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ai macar bun simt. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci? hotaraste-te odata |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai latra la om degeaba pentru ca ti'a spus clar ca va da cate detalii vrea. Si cum e pana la urma, ca nu inteleg, parca tu spuneai ca .. Citat:
Faptul ca a intrat pe forum si a cerut o parere in legatura cu acest lucru inseamna ca aspectul il preocupa. Last edited by Madasoft; 07.05.2010 at 21:09:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca iti furi caciula si-ti cauti interesul care e in conflict cu invatatura ortodoxa, vei cauta preoti ca primul. Daca te intereseaza adevarul, vei pune mana si vei cauta sa vezi ce zic niste oameni mai induhovniciti + teologia ortodoxa. Citat:
Si parintele i-a zis: "canonul v-a fi atunci sa vinzi tot ce ai si sa traiesti din cersit, iar cu banii pe care ii strangi sa ajuti copii cu nevoi". Cica i-ar fi trecut rapid cheful de "glume" din astea.. Mai gandeste-te, pe tine te poti minti, dar pe Dumnezeu ba. Sper sa nu vii ca altii pe forum sa zici pe urma "am facut totul drept si cum trebuie, de ce nu-mi merge bine?" Last edited by AlinB; 07.05.2010 at 21:17:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca este o alegere, nu este una crestina. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu, ca femeie, ma ingrozesc de ceea ce citesc aici. In vecii vecilor nu as accepta un sot "crestin" care sa vrea sa imi fac operatie chirurgicala, ca sa se simta el fara pacate ca nu vrea copii! Penibil! E o insulta prea mare la adresa unei femei.
Edit: am recitit titlul topicului... Care va sa zica mantuirea barbatului sta in legarea trompelor uterine ale unei femei! Mare ti-e gradina, Doamne!
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 07.05.2010 at 21:37:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca asta e concluzia omului..tarziu am aflat ca topicul e din 2008, omul e inca activ, poate s-a mai inteleptit intre timp.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Citat:
Eu nu pot si nu pot sa inteleg un lucru, oricat de mult m-as stradui: este viata sexuala o "necesitate fiziologica"? Citat:
![]() Si daca sexualitatea ar fi cu adevarat manifestarea iubirii fata de celalalt, atunci ar fi golita de egoism (ca iubireainseamna daruire, in primul rand) si atunci lipsa ei (in posturi, sau cand copiii sunt evitati etc..) nu ar fi o tragedie (sau un lucru pentru care noi asteptam un premiu de virtute). Nu stiu daca ma fac inteleasa. Dar cred ca nu suntem animale. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Sexul fara casatorie | filipstefan | Intrebari utilizatori | 1 | 19.08.2011 22:13:55 |
Sexul dupa casatorie | Florin-Ionut | Generalitati | 85 | 01.08.2008 14:43:05 |
|