Ma tem ca te pricepi la sah cam cum te pricepi si la logica, adica mai deloc. Nu iti voi explica de ce ceea ce ai scris e o ineptie, au facut-o colegii tai ortodocsi de pe forum, cu toate ca se pare ca unii dintre ei nu se considera tocmai "colegi" cu tine. E ironic, de fapt, reprezinti o minoritate in cadrul altei minoritati, si te legi de ... o alta minoritate.
Citat:
eu am fost banat pentru ca nu mai puteau sa-mi raspunda logic la intrebari si o dadeau pe injuraturi...
|
Un link catre topicul in urma caruia ai fost banat se poate? Sau macar nick-ul pe care il aveai pe forumul respectiv? Stiu ca nu ne-ai minti, dar sunt curios sa vad care sunt intrabarile la care bietii atei nu ti-au putut raspunde.
Citat:
Dovezile Crestinismului Ortodox sunt Sfintele Moaste ale atatora Sfinti, pe care puteti sa le "vizitati" si sa va asigurati ca sunt reale,
|
Ti-a mai zis si Dumitru, moastele nu sunt unicele exemple de mumificare. Mai mult, ele nu sunt, in multe cazuri, decat (fragmente) de oase, si in altele, departe de fi "nestricacioase". De ce sunt acoperite tot timpul, si de ce li se schimba vestmintele atat de des? Si cum pot fi niste oameni morti care (discutabil) nu putrezesc o dovada pentru existenta unui dumnezeu?
Citat:
sunt atatia oameni bolnavi de boli incurabile si in faza terminala, carora doctorii nu le mai dau nicio sansa, si dupa ce au atins Sfinte Moaste, dupa ce s-au uns cu ulei sau mir din candelele lor au fost complet vindecati,s-au dus la spital si si-au refacut analizele si nu mai aveau nimic, incat doctorilor nu le venea sa creada.
|
Ceea ce omiti sa spui este faptul ca, probabil, oamenii aia mai luau si medicamente in timp ce erau aliniati la coada la moaste. Caz in care, vindecarea ar putea fi doar atribuita moastelor.
Citat:
S-au consemnat multe din aceste minuni, cu numele si adresele persoanelor respective, dovezile fiind analizele de inainte si dupa.
|
Daca sunt consemnate, astept un link de la tine, sau un loc unde as putea sa vad toate aceste minuni pe hartie. A, da, si ma astept ca persoanele vindecate de cancer, de exemplu, daca au murit intre timp, sa fi murit de altceva in afara de cancer, altfel minunea nu prea se verifica, nu?
Citat:
care sunt dovezile ateilor? oase de dinozauri?
|
Ce legatura are una cu alta? Presupun ca te referi la evolutie. Darwin a oferit o explicatie care sta in picioare de mai mult de 100 de ani, si a facut-o independent de orice religie. Intamplator, teoria lui a aratat, din nou, ca alte teorii stiintifice dinaintea ei, ca biblia e o colectie de mituri. Nimic nou.
Spune-mi, te rog, incidentele de mai jos ce dovedesc, dupa parerea ta?
http://www.news24.com/World/News/107...5_praying_kids
http://www.adevarul.ro/actualitate/e...159584501.html