![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce dai vina pe ei aiurea? Ti-ar placea sa zica despre tine ca e vina ta ca nu intelegi? Last edited by maria-luisa; 07.05.2010 at 23:47:40. |
|
|||
|
|||
![]()
esti amuzant. :)) dar iar n-ai nimerit-o.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Odata cu Hristos, respectam Legea lui Hristos care e legea harului, fara sa desfiintam legea lui Moise. "legea prin Moise s-a dat, dar harul si adevarul prin Hristos au venit". legea lui Hristos e superioara legii mozaice, asa ca a stagna doar la legea lui Moise fara a acorda prioritate lui Hristos inseamna a bate pasul pe loc. in cel mai bun caz. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Yeshua, redenumit Isus unde s-a nascut? Unde a crescut? Cine i-a fost familia? Cine i-au fost prietenii? Pe El il respectati? Last edited by maria-luisa; 08.05.2010 at 00:01:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Salut Bibi. Am oscilat intre a te baga in seama si a te ignora. Am vazut ca esti mai nou pe aici si am zis sa-ti scriu totusi cate ceva.
Asa, deci: Citat:
Citat:
Citat:
Toate cele bune, tinem legatura. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai, aici am vrut sa ajung, sa fiu sigur ca sunteti baptista.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aici cred ca ar trebui sa tinem cont si de respectul pe care il au evreii fata de crestini, deoarece respectul nu poate fi decat reciproc atunci cand exista. |
|
|||
|
|||
![]()
Inca nu stii cine sunt? :))
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|