![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Serios? Dar daca BOR ar renunta la una din practicile necrestine tot asa s-ar intampla? In ambele cazuri, bisericile ar duce-o mai bine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
„ Bai pocaitule!” era o insulta atunci asa cum, mai nou, tu si altii ii numita astazi „sectanti” sau „sectari„ sau „mucari” Pocaitilor nu le-a convenit atunci acel nume asa cum nu le convine nici azi titulatura de „sectant”. Pocaitii au transformat porecla intr-un nume onorabil, insa altii i-au numit asa, sa nu confundam. Citat:
Citat:
Mai bine ar predica evanghelia, asta e parerea mea. Citat:
Ridicularizari, rasete si batai de joc din partea ortodocsilor la adresa penticostalilor au loc aproape permanent sora. Nu doar din partea enoriasilor de rand ci si din partea ierarhilor. Din „mucari”, „bolboroseli” si „tremurici” nu ne scot. Nu doar doua saptamani, ani in sir. Cat priveste forumul, aproape toti cei care intra sa vorbeasca despre vorbirea in limbi sau despre penticostali tot cu satira, tot cu „bolboroseli„ si cu tot tacamul. Sfatul meu este sa nu te lasi daramata de situatiile pe care le-ai prezentat. Asa-s oamenii, numai Dumnezeu este desavarsit. Si, mai ales incearca sa NU raspunzi cu aceeasi moneda. Last edited by penticostalulmantuibil; 08.05.2010 at 14:01:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doriana draga, cu cine sa vorbesc aici? Doar am numai penticostali prin preajma... Cine sa ma asculte? Ei sunt bucurosi ca au mai acaparat ceva suflete... Ma descarcam fratilor mei... nu rabufneam pe "fratele penticostal"...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
M-ai facut curioasa...Nu ai prin preajma nici macar anglicani?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma refeream la romani... Anglicani nu prea cunosc, ce-i drept. La munca am mai mult musulmani (mai e un evreu si inca un ortodox). Vecini am in stanga indieni, in dreapta chinezi, dar aici nu e ca acasa: n-ai nici o treaba cu vecinii. Mai mult de un "Good morning" sau "How are you today" nu primesti de la vecini...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si chiar daca in timpul Liturghiei nu sunt luati in bataie de joc „sectantii” se face in afara ei. Se vorbeste si se scriu carti in care sunt ridicularizati. Insusi arhimandritul Cleopa a facut-o de multe ori in predicile si in scrierile lui. Sa nu ne ascundem dupa deget. |
|
|||
|
|||
![]()
Aha, cam ca la Bucuresti...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am auzit in nici o Biserica, ca in timpul slujbelor, sa fie ridicularizati sectantii... si crede-ma am fost la multe. Si daca Sfintii Parinti vorbeau despre sectanti, o faceau doar pentru a ne sfatui sa ne ferim de ei... Si... ai o problema personala cu Parintele Cleopa? Sau, sa nu-mi spui, ca i-ai citit scrierile?....
|
||||
|
||||
![]() Da? Eu cand ma duc la mama, nu exista dimineata sa nu vina vecinii la cafea... (cam enervant, Doamne iarta-ma...)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|