![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic ca toti cei nepravoslavnici sunt lipsiti de credinta ... daca nu trec la cea adevarata - ORTODOXA vor ajunge in IAD ! Cine scoate sabia, de sabie va pieri ! UE sunt pagani, cine nu e pravoslavnic trebuie trecut prin sabie in numele DOMNULUI ! AMIN !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai sa zicem ca si catolicii au o sansa, macar ei au pastrat Sfintele Taine, si nu s-au abatut prea mult de la cale. Sunt foarte multi catolici ce au o credinta adevarata in Domnul nostru Iisus Hristos, ce cauta intotdeauna sa urce pe scara duhovniceasca. In schimb sectantii si cultele protestante ce au renuntat la Taine, au renuntat la Sfinti, la Semnul Sfintei Cruci si la Icoane si la Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu nu cred ca vor fi izbaviti. |
|
|||
|
|||
![]()
Noi credem cu tarie ca asa este! Numai ca si noi trebuie sa fim practicanti si traitori ai drepte credinte, numai faptul ca am ramas in sanul Bisericii Mame nu ne asigura mantuirea!
Si ciudat e faptul ca toti NP cred tocmai invers... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu UE vrea sa ne impuna aceste masuri dracesti de prigonire a unei mari parti din populatia Romaniei ci inselatii de draci din PDL in frunte cu dl Basescu impreuna cu cei de la FMI.
Ce treaba are FMI cu UE? Cine stie ce e cu aceasta banca FMI?
|
|||
|
|||
![]()
ne-am nascut intr-un loc care pe vremuri era leagan si aparator al dreptei credinte
in fata paganilor ne laudam cu Evanghelia, cu Dumnezeu care ni s-a aratat venind in trup, si care ne-a invatat ca este viata vesnica, si care a randuit Biserica ca sa pazeasca invatatura curata pana la zilele cele din urma in fata ereticilor ne laudam cu sf.Traditie, Preasfanta Maica, cu Sfintii Parinti marturisitori, cuviosi, mucenici, dar lauda aceasta fara lucrare e mai mare osanda .. ca iadul are si el mai multe niveluri .. iar dedesupt sunt cei care au avut adevarul aproape si ori n-au lucrat ori s-au lepadat ori s-au indaratnicit impotriva lui .. mai usoara e osanda sectarilor sau de paganilor care n-au avut la indemana cele pastrate in Biserica dracredinciosilor .. pe multi aceia constiinta o sa-i judece pt ca n-au avut exemplu sfintilor nostrii insa pentru cei ce se silesc catre imparatia cerurilor, toate cele cu care ne laudam devin putere mare, bucurie, ajutor nepretuit pt viata vesnica .. ca si raiul are multe locasuri si cu cat alergam mai tare in scurta noastra viata .. si cinstea, bucuria vesnica va fi mai mare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
FMI (Fondul Monetar International) e inca o unealta eficienta a masoneriei. Oficial exista cu scopul de a da imprumut bani tarilor (cu tot cu dobanda desigur). Agenda sa ascunsa, insa, este de a inrobi natiunile ce cauta "ajutorul" lor. E un intreg complot si o intreaga poveste legata de FMI... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e niciun fel de complot doar ca niste inselati de draci au ajuns la conducerea Romaniei.
(adica PDL). Ba chiar parlamentul Europei a aparat poporul roman votand sa nu se faca exploatare cu cianura la Rosia Montana. (asta apropos de cum inselasera dracii pe PDL sa sustina acea exploatare de acolo.)
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 08.05.2010 at 15:23:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Doar nu crezi ca UE vrea binele Romaniei! Nu vedeti ca cei de sus danseaza cum li se canta?!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Basescu e singurul om de stat, care are curaj si clarviziune si care nu incurajeaza celebra lene a romanilor ! Cui nu-i convine ce salariu va primi de la stat, sa se reintoarca de unde a venit,adica de la tara, si sa puna mana vitejeste pe coarnele plugului si sa are pamantul ca il asteapta milioane de hectare nelucrate si sterpe ! Romanul e lenes, mai nea,si nu-i place sa munceasca, numai pomana de la stat vrea ca tiganu !!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
2083 Declaratia Europeana de Independenta | Andrei B. | Generalitati | 0 | 26.07.2011 14:47:02 |
Petitie europeana pentru crestinism | Iosifg | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 30.01.2011 14:05:53 |
Prima Civilizatie Europeana | C.tin | Teologie si Stiinta | 17 | 15.10.2008 14:12:57 |
Integrarea Europeana | angelica_74 | Homosexualitatea | 6 | 24.09.2008 04:50:01 |
Integrarea Europeana | angelica_74 | Homosexualitatea | 0 | 23.08.2008 18:30:52 |
|