Citat:
În prealabil postat de Doriana
Userul respectiv ori nu a fost la penticostali ori e nesincer. Deci nu pot da nici o explicatie pe o situatie nedovedita.
|
Ciudat raspunsul tau, si tu mergi la penticostali, dar nu spui cum se manifesta comunitatea, deci cei din jurul tau in timpul acelui moment.
Totusi cum se manifesta cei din comunitatea ta in timpul rugaciunii? Ca tine, sau pe ici pe colo cate un urlet, un racnet, un chiot, o controsionare...le vezi, poti auzi, ti se par ciudate, te sperie, te bucura, ti se par de la Duhul Sfant?
Citat:
În prealabil postat de Doriana
Sunt foarte linistita. Te-ai simti in siguranta langa mine.  Ma rog cand in gand cand cu voce normala, caci nu-mi place sa-mi auda altii rugaciunile.
Faza cu transa si lipsa controlului nu-mi suna cunoscut.
|
Tu am inteles, esti linistita...dar cei din jurul tau la fel?
Nu iti suna tie, dar nu am citit nimic pe net, din care sa reiasa ca penticostalii din Ro sunt linistiti in timpul vorbirii in limbi...ci dimpotriva ca lucrurile au scapat de sub control in legatura cu acest dar.
Numai tu negi orice manifestare ciudata, iar despre tine vorbesti numai ca si cum ai avea o atitudine atipica, in timp ce restul afirma ca de fapt va manifestati ciudat, si tot crestini...baptisti, oameni care va viziteaza comunitatile des, deci mie mi se pare ca te aperi pe tine, si nu mai recunosti nimic...ca sa nu devii tu insati suspecta de toate acele manifestari arhicunoscute.