![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne Dumnezeule daruieste iertare si da odihna ta robului tau si Intareste pe cei ce au ramas sa poata sa treaca peste incercare ce a venit peste ei si sal `pomeneasi pe el Intre cei de dreapta ta amin amin amin++++++++++++
|
|
|||
|
|||
![]()
Bunul Dumnezeu sa il odihneasca in pace iar membrilor familiei sa le daruiasca puterea de a merge mai departe si de a starui in credinta
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa il ierte ! Il voi pomeni la rugaciune seara si dimineata. Am sa-l trec si in pomelnic maine. Vreau sa adaug ca boala care l-a rapus este foarte , foarte grea. Doar Bunicutul- Parintele Porfirie, se ruga sa-i dea Dumnezeu un cancer. Dar noi suntem niste pacatosi, suntem departe...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
(Am o datorie de platit - aceea pe care am facut-o la moartea mamei soacre, in februarie ac, cand nasa a dat si ea mai departe, dupa cum primise la randu-i, o oala cu sarmale drept ajutor la inmormantare. Daca pot ajuta in felul acesta sau unul apropiat, as fi bucuroasa.) Last edited by carmina; 08.05.2010 at 21:18:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Fie-i tarana usoara! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe Vasile cu dreptii!
|
|
|||
|
|||
![]()
Maica Domnului sa mijloceasca inaintea Domnului nostru Iisus Hristos pentru el!
Amin |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru cei ce au nevoie | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.08.2014 17:02:12 |
Sa ne rugam pentru Nicoleta! | laurastifter | Umanitare | 20 | 24.09.2012 16:32:13 |
Sa ne rugam pentru Catherine | t_a_pirvu | Umanitare | 11 | 31.03.2010 14:08:08 |
Sa ne rugam pentru Maria | patinina34 | Umanitare | 7 | 08.09.2009 06:17:04 |
Sa ne rugam pentru Catalina | patinina34 | Umanitare | 17 | 28.07.2009 02:09:09 |
|