![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Si eu astept amanunte ...cum pot ajuta altfel?
|
|
|
||||
|
||||
|
Oau. Cati ati raspuns.
Eu ma asteptam sa moara singur mesajul. Va multumesc. Pt detalii vb pe privat. Acum am vazut ca nu mergea privatul. Credeam ca daca pot trimite mesaje private e activat, dar m-am inselat. Sper ca acum sa mearga. Si ma mai miram ca nu raspunde nimeni.
Last edited by podolski_2; 08.05.2010 at 22:33:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Ne scrii tu?
|
|
|
|||
|
|||
|
cred ca mai potrivit ar fi raspunsul public pt.cei interesati.
|
|
|
||||
|
||||
|
E contu personal cel prin care putem trimite si nu vreau sa fie facut public.
:)
|
||||
|
||||
|
Trimite-mi si mie datele, frate Podolski.
|
|||
|
|||
|
Citat:
nu e nevoie sa detaliezi mai mult de atat..s-a inteles. sunt multi care intra in forum ,dar nu au cont (in forum)..si pot ajuta |
|
|
||||
|
||||
|
Nu stiu sa intru pe mess... exista o alta cale?
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
|||
|
|||
|
Spune-ne aici datele parintelui, Manastire, adresa ca sa putem actiona.
Nu inteleg de ce actiunea trebuie purtata pe ascuns. Nu am primit nimic pe privat. |
|
|
||||
|
||||
|
Exista un singur ADEVAR , o singura CALE . . . In rest sunt "variante" , nascocite de mintea omeneasca , si atat
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Apel la rugaciune pentru o fetita bolnava | glykys | Umanitare | 130 | 21.05.2012 16:28:55 |
| Apel umanitar urgent pentru un copil | laurastifter | Umanitare | 9 | 30.03.2012 16:10:28 |
| Parinte doar pentru o vreme? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 3 | 17.07.2010 17:38:16 |
| Apel pentru rugaciune! | snowdrop | Umanitare | 6 | 24.11.2008 17:56:43 |
| Apel pentru apararea familiei | alynna | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.05.2008 14:32:07 |
|
|