![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pana la urma in care din secte va cheama almaris, ca eu tot nu am inteles...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Secta Bajbaielii Totale.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ideea era ca el, saracul, nici macar nu are o secta de propovaduit, dar lumea sta cu garda sus, ca, de, daca nu-i ca noi sigur face prozelitism ,ca asa am fost invatati. .
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si din pacate multi nu s-au prins ca e un soi de troll, adica scrie aici la plictiseala si din misto si au impresia ca pot sa-l lamureasca cu ceva, cand de fapt ceasca lui e plina si da pe din afara, dar nu tocmai cu chestii din care ti-ai dori sa gusti. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Inainte sa ma scrii chestii de gen, verifica-te putin la "slabiciune" sa vezi cum stai. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In ceea ce ma priveste spun ori de cate ori apare ocazia ca sunt ortodoxa, pentru ca sunt foarte mandra de religia mea, si nu am nici cea mai mica intentie de a face prozelitism, ci spun doar ceea ce sunt...atat!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|