Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2010, 22:49:50
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Mda, tipic! Bajbaiala, interpretari proprii, o fi si asa, si pe dincolo, ce mai, o ceață totala! Asa vreti sa va castigati voi oameni in secta, cand nici nu stiti in ce credeti!
Pana la urma in care din secte va cheama almaris, ca eu tot nu am inteles...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 09.05.2010, 23:16:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Pana la urma in care din secte va cheama almaris, ca eu tot nu am inteles...
Secta Bajbaielii Totale.
Reply With Quote
Vechi 09.05.2010, 23:43:29
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Secta Bajbaielii Totale.
Ideea era ca el, saracul, nici macar nu are o secta de propovaduit, dar lumea sta cu garda sus, ca, de, daca nu-i ca noi sigur face prozelitism ,ca asa am fost invatati. .
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 09.05.2010, 23:57:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Ideea era ca el, saracul, nici macar nu are o secta de propovaduit, dar lumea sta cu garda sus, ca, de, daca nu-i ca noi sigur face prozelitism ,ca asa am fost invatati. .
Nu e musai sa te traga intr-o secta, pe unii mai slabi i-ar putea poate strica la minte, doar ca mai slabi ca el nu cred ca sunt pe aici.

Si din pacate multi nu s-au prins ca e un soi de troll, adica scrie aici la plictiseala si din misto si au impresia ca pot sa-l lamureasca cu ceva, cand de fapt ceasca lui e plina si da pe din afara, dar nu tocmai cu chestii din care ti-ai dori sa gusti.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 17:37:11
almaris
Guest

Implicit

Citat:
pe unii mai slabi i-ar putea poate strica la minte, doar ca mai slabi ca el nu cred ca sunt pe aici.
Cum sa-i stric la minte "maestre", cand o gasca intreaga de "drept credinciosi" stau la panda ca sa nu se intample asa ceva. Slab in credinta sunt sigur, dar la ce ai vrut sa te referi tu, ma tem ca nu ai "calificarea" da a avea o parere in acest sens. Nici macar in calitate de "drept credincios"
Citat:
ceasca lui e plina si da pe din afara, dar nu tocmai cu chestii din care ti-ai dori sa gusti.
Inainte sa ma scrii chestii de gen, verifica-te putin la "slabiciune" sa vezi cum stai.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 00:24:52
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Ei lasa, eu am dedus ca ar fi evanghelist, le tot lua apararea la un moment dat...dar mie cei care nu au curajul sa spuna deschis din ce grupare fac parte, mi se par suspecti, zau asa!

In ceea ce ma priveste spun ori de cate ori apare ocazia ca sunt ortodoxa, pentru ca sunt foarte mandra de religia mea, si nu am nici cea mai mica intentie de a face prozelitism, ci spun doar ceea ce sunt...atat!
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 17:41:35
almaris
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ei lasa, eu am dedus ca ar fi evanghelist, le tot lua apararea la un moment dat...dar mie cei care nu au curajul sa spuna deschis din ce grupare fac parte, mi se par suspecti, zau asa!

In ceea ce ma priveste spun ori de cate ori apare ocazia ca sunt ortodoxa, pentru ca sunt foarte mandra de religia mea, si nu am nici cea mai mica intentie de a face prozelitism, ci spun doar ceea ce sunt...atat!
Nici ca puteai fi mai ipocrita, asemenea altora de pe aici. Adica tu spui ceea ce crezi si ce gandesti(destul de fals daca stau sa ma gandesc putin), iar altii nu se pot ridica la acest nivel, neavand altceva de facut decat prozelitism eventual. Eu, evanghelist? In ce sens?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 07:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 17:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 08:26:42