![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Trebe inventat ceva mai de la mama lui, ca tot ce e in comert e mai mult parfum. Astia nu vor sa moara si pace.
|
|
|
||||
|
||||
|
Incapatanati...
|
|||
|
|||
|
nime nu vrea moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu adica solutia de dezinfectie este doar de indepartare[scoatere de peforum]pt. cei ce nu au priceput lasindu-i sa isi roage moartea singiri daca e cazul DOAMNE FERESTE.o dl.penticostica am uitat sa iti spun buna dimineata tot cu treaba pe la noi?la buna vedere.
|
|
|
|||
|
|||
|
mooama, deja deviati la greu :| si nu va mai opriti :|
rog un admin sa inchida topicul. se posteaza in prostie si degeaba... |
|
|
||||
|
||||
|
uitati cine posteaza pe forum cand trebuiau sa fie la Liturghie ,dar ateii am uitat ,nu merg la Liturghie: :)
Citat:
Citat:
se pare ca ateii au iesit la contraatac vor sa ne invete cum trebuie sa ne purtam. CULMEA ei ne invata ce trebuie sa facem ca sa corespundem invataturii lui Hristos ...ateii s-au transformat in "teologi" ai celui pe care il hulesc( Hristos),ei sunt profesorii nostri ,"ne talcuiesc" chiar ce vroia sa zica Hristos cand ne-a poruncit "sa ne iubim aproapele" si au primit si "licenta" de la Mantuitorul sa ne indrepteze cand gresim .woooow! asta-i dintr-un film SF ,nu cred ca e realitate !
|
||||
|
||||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 08:25:49 |
| Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 16:04:32 |
| Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 20:24:36 |
| Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 11:03:30 |
| atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 12:15:28 |
|
|