Citat:
În prealabil postat de Langu
Ramane ca intotdeauna,si in tara am muncit,in Ž90 am ramas fara serviciu si eu si sotia,fabrica la care lucram functiona doar 3 luni pe an inca din Ž79 si atunci m-am gandit ca singura solutie era productia de legume(haina se mai carpeste,stomacul nu) si asa am imprumutat bani,am facut niste sere si la inceput duceam zarzavaturile la piata cu un carucior al unui vecin iar cunoscutii radeau de mine.Dupa 4 ani am ajuns cel mai bun producator din oras,cu doua masini,un bar,un magazin la tara si angajati.Din prost si nebun ajunsesem DomŽinginer.Si cata scarba simteam,asa cum simt si acum cu atatia domni,ca a ajuns domnia ca si prostia,pe toate drumurile.Si nu-ti mai povestesc cum am fost tratat cand sustineam pe Coposu si pe Ratiu.Asa ca suntem unde suntem pt.ca vrem,pt.ca ne complacem.
|
Ohhh, cam aceeasi situatie, numai ca in alt domeniu.
Munceam in scoala pe branci pentru acelasi salariu ca oricare dintre colegii mei care lasau copiii singuri in clasa si se adunau la barfa intr-o salita. Cand vedeau ca vrei sa faci o activitate erau super priceputi la sabotat, iti luau elevii de la activitati (ca sa-i trimita sa le plateasca facturile etc.). In fine, nu are rost sa spun mai mult.
Am facut tot ce mi-a stat in putinta ca pe baza a ceea ce stiu sa plec. In Franta nu e roz totul, dar intre colegi ma simt respectata si apreciata pentru ceea ce fac. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a rasplatit rabdarea si increderea ca voi gasi o solutie mai buna!
"Maseria, bratara de aur!"