Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2010, 21:12:27
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Cand o sa realizati ca romanul cerseste din cauza voastra a politicienilor ?
Cand o sa intelegeti ca daca conducatorul(ii) este/sunt defect(i), si madularele(adica poporu') se defecteaza ?
Cand o sa intelegeti ca politicenii trebuie sa fie exemplu pentru restul romanilor ?
Cand o sa intelegeti voi politicenii ca tara asta nu v-a dat-o mamicile voastre, ci este a noastra a romanilor cei multi, care mincesc sa o tina'n functie si sa va faca voua lefuri ?
Cand o sa va intoarceti fata catre Dumnezeu, naparcilor ?
Cand o sa va ganditi si la cei multi ?
Cand o sa terminati cu balada asta cu lenea, eficienta si blabla-urile voastre ?
Cand o sa terminati cu indobitocirea tinerilor ?
Cand mai ?
Aveti un Dumnezeu ? Ori Dumnezeul vostru este matul vostru si al clicii voastre, si banul in cantitati industriale ?
Cand o sa terminati cu terfelirea demnitatii noastre ?
Cand ?
stimate partener de dialog pe aici, sa stii ca scopul meu nu a fost acela sa te enervez !
eu nu am vrut decat sa privim lucrurile si dintr-o alta perspectiva,( e drept pe care televiziunile manipulante ale mogulilor nu o prea prefera !)si eu cred ,ca dumneata esti suficient de inteligent, sa evaluzei si perspectiva expusa de mine !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica Catolica unica! AlexandruC Biserica Romano-Catolica 92 16.07.2013 11:39:26
Sfanta Impartasanie din lingurite de unica folosinta... alexmatei Stiri, actualitati, anunturi 2 25.02.2012 08:10:28
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? Mihai36 Generalitati 14 28.07.2011 19:42:24
paharul de unica folosinta si iarba verde de acasa romandragut Generalitati 2 09.08.2009 08:09:38