![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca poti sa imi spui capitolul si Evanghelistul. Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prima parte este in Ioan 16:13 A doua in Ioan 16:8 De fapt poti citi de la Ioan 13: 7 pana la Ioan 13: 14 . Este vorba de acelasi Mangaietor, Duhul Sfant.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 11.05.2010 at 13:40:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Mii de scuze...De la Ioan 16:7 pana la Ioan 16:14.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Ma scuzi ,te-am intrebat deoarece inainte de a te intreba m-am uitat si eu la Evanghelia dupa Ioan si nu am gasit ,nu semana.
Acum ca mi-ai spus am gasit si transcriu ce scrie in Biblia ortodoxa: " Dar va spun Eu voua adevarul: De folos va este ca Eu sa Ma duc. Ca daca nu Ma voi duce, Mangaietorul nu va veni la voi; iar daca Ma voi duce, Il voi trimite la voi. Si El, odata venit, va vadi lumea de pacat si de dreptate si de judecata :de pacat, pentru ca ei nu cred in Mine; de dreptate, pentru ca Eu Ma duc la Tatal Meu, iar voi nu Ma veti mai vedea; si de judecata, pentru ca stapanitorul acestei lumi a fost judecat. " Sunt diferente ,dupa mine destul de mari ,deoarece spune ca plecarea lui Hristos este o conditie a coborarii Sfantului Duh. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și El, venind, va vădi lumea de păcat și de dreptate și de judecată. - v. 8 Iar când va veni Acela, Duhul Adevărului, vă va călăuzi la tot adevărul; - v 13
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|