![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce nu a ramas preot, si a devenit pastor? S-a ridicat impotriva preotiei, Sfintei Traditii? Daca nu...nu ti se pare ca e ca si cum i s-au luat, si a ramas sa se descurce cu ce i-a ramas? ![]() Voi urmasii cui sunteti, ai unui reformator care dintr-o greseala a reformat totul, sau ai Bisericii Crestine...ma rog, aia de pana la Schisma ( de care zici tu!?!)...cu care nu mai aveti nimic in comun? Nu si-a luat nimeni numele, tie ti se pare ca si l-a luat cineva de undeva, asta e numele nostru pur si simplu dintotdeauna, insa voua va e strain... Biserica e una, insa voi singurei va numiti adunari, comunitati...de ce nu va spuneti Biserica, ce va impiedica?Eu zic ca va spuneti asa pentru ca Istoria asta va spune, si diferentele nu fac decat sa va izoleze in adunari, prin diverse modificari si interpretari ( fac si rime)...asa vad eu lucrurile.
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 11.05.2010 at 13:44:16. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|