![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Si de ce, nene "nastasa" vezi o "icoana" in Vest? Nu cumva ai intentia sa-i ironizezi pe cei plecati?
Fii cuminte si smerit ca pici in penibil! (asta in legatura cu alt topic) |
|
|||
|
|||
![]()
romanii au plecat in masa, din ticalosie, si lasitate ! Pentru ca nu au fost in stare sa faca fata cu barbatie greutatilor din tara si sa-si faca treaba la ei acasa !
Desigur, ca o mica parte dintre cei plecati ,au muncit acolo cinstit, insa o mare parte au fost tiganii care ne-au facut de mandra minune la toata europa, si un numar destul de insemnat de infractori romani din zona lumii interlope,care nu sa munceasca s-au dus acolo ! Romanul nu e patriot, il doare-n cot de tara, lui sa-i fie bine, merge ca tiganul unde i-e mai bine si cu gandul de a ramne pe acolo,deoarece la el acasa nu-i in stare sa-si faca nimica ! |
|
||||
|
||||
![]()
Am rezerve... este drept ca au fost si dintre cei care ne/au adus un renume regretabil, dar majoritatea au plecat pentru ca li s/au inchis portile.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
acasa..suntem buni?Vedeti mai jos http://economie.hotnews.ro/stiri-fin...ni-romania.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu ma gandesc ca dupa ce termin facultatea sa plec,dar 80% nu voi pleca.
Un motiv pt care as pleca este ca in Romania imi va fi greu sa-mi gasesc de lucru Motivele pt care as ramane sunt ca aici am un apartament,am familia aici si in plus aici am toate radacinile,aici m-am format si mi-ar fi greu sa ma despart de familie si de amintirea tuturor membrilor familiei,oamenilor,locurilor,copilariei |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu vorbesti numai din punctul tau de vedere, dar ia incearca sa privesti un pic lucrurile si prin ochii celorlalti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca fabricile s-au inchis, reintoarcerea la natura...era solutia ! e drept ca si guvernele trebuiau sa creeze niste avantaje pt taran si sa-l incurajeze ,sa incurajeze reintoarcerea la tara masiva ! sal e faca canalizare,asfalt ,scoli,drumuri ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am plecat afara convins din cele auzite de la altii ca in doi ani voi castiga suficienti bani pentru a construi 2000 m/p de sere,ca la carte.
|
|
|||
|
|||
![]()
Deschideti, va rog, inregistrarea de aici http://inregistrari.antena3.ro/view-...Special-6.html si urmariti reportajul care incepe la minutul 60 (in jur de).
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Icoana | teatru-copii | Despre Biserica Ortodoxa in general | 81 | 25.06.2013 17:31:55 |
Omul - icoana a lui Dumnezeu, icoana - chip al omului îndumnezeit | adam000 | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 4 | 19.11.2009 13:34:52 |
manastiri din vestul tarii | sofiaiuga | Pelerinaje la locuri Sfinte | 9 | 15.09.2008 14:36:29 |
manastiri din vestul tarii | angeltm | Pelerinaje la locuri Sfinte | 6 | 22.03.2008 19:56:43 |
manasiri din vestul tarii | sofiaiuga | Pelerinaje la locuri Sfinte | 1 | 29.06.2007 00:07:30 |
|