Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2010, 22:05:44
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul

poate imi dai o referinta de unde reiese ca acolo unde erau apostolii inchisi de frica iudeilor mai erau si altii si chiar copii?
Aha, daca la acest verset te refereai, erau acolo doar ucenicii, dar poti tu sa-mi arati ca erau numai apostolii? Ucenicii erau un grup de barbati si femei care veneau dupa Hristos. In Fapte 1, cand se spune ca ucenicii au ales apostolul ce-l inlocuia pe Iuda ni se spune si numarul lor: in jur de 120 de oameni.

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
nu putem primi trupul lui Hristos decat dupa ce ne spovedim, deci citatul " de nu veti manca Trupul Meu ..... " are foarte mare legatura cu iertarea
Absolut, nu putem manca trupul lui Hristos in chip nevrednic, avand pacate nemarturisite. Dupa cum spune Scriptura," oricine va mânca pâinea aceasta sau va bea paharul Domnului cu nevrednicie, va fi vinovat față de trupul și sângele Domnului." Dar daca dintotdeauna oamenii au marturisit pacatele Domnului si EL le-a iertat, nu vad de ce nu am putea face si noi la fel si mai ales ca nicaieri nu scrie sa marturisim numai preotilor.

"unii altora" inseamna "unii altora", nimic despre preot pana aici.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13