![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cartea nu prezinta invataminte crestine,ci o traire autentica fata de Hristos,pe care noi nu o avem.Nu e deloc o carte comerciala,CI E O MARE CARTE.Te invata cum sa stai in relatie fata de Iisus ,cum sa Il cauti....Nu e o carte obisnuita,dar e ceea ce trebuie pentru aceste vremuri grele.Ai citit epilogul postat mai sus? Arata-mi ce nu este acolo invatatura crestina.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Vezi ca Danion Vasile traieste mari ispite in momentul de fata,e diferenta mare de traire de al Danion la Klaus Kenneth.Eu le-am citit pe amandoua,si Kenneth este net superior.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Raman la Siluan Athonitul:)
|
|||
|
|||
|
Bine spui,numai ca nu scapi de Klaus kenneth! A fost botezat de parintele Sofronie,ucenicul Sfantului Siluan atonitul! Ei ce spui,exista o rudenie spirituala....
|
|
|
|||
|
|||
|
Si e prieten duhovnicesc cu Rafail Noica,fiu duhovnicesc al parintelui Sofronie,ucenicul Sfantului Siluan Atonitul
|
|
|
|||
|
|||
|
In felul asta nu sunt convinsa sa apreciez pe cineva. Voi incerca sa termin alta data cartea. Pana atunci, raman la lecturile mele.Si am atatea....
|
|||
|
|||
|
Exista dar diferenta e de la cer la pamant....
|
|||
|
|||
|
Citat:
El are ravna ,si despre asta spune par.Serafim Rose ,ravna asta e caracteristica celor care au trecut la ortodoxie. Totusi mi s-a parut prea sincer ,prea si-a dezgolit viata ,eu cred ca nu era necesar sa spuna atatea intimitati pentru a arata care au fast cauzele ce l-au adus la ortodoxie. Prefer ispitele lui Danion care arata ca Dumnezeu il incearca si cel rau invidiaza lucrarea lui Dumnezeu in el ,ceea ce poate si noi am trait vreodata. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Klaus Kenneth ,un mare ortodox...am sa aduc argumente permanent,pentru cei care vor,care il resping -problema lor,dar nu stiu sa inteleaga.Imi pare rau ,Anita. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| VAI VAI CE AM AUZIT | emanuel2007 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 212 | 18.10.2008 23:28:55 |
| Am auzit de un film fain! | fratia | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 07.08.2008 21:21:45 |
| Ati auzit de ... | eternetyz | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 28.02.2007 17:25:06 |
|
|