Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2010, 00:42:47
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nela_27 Vezi mesajul
Eu am inceput sa citesc cartea dar am renuntat.Mi s-a parut a fi mai mult o carte ''comerciala'' decat plina de invataminte crestine.
Imi cer iertare celor care au perceput-o in alt mod decat mine, poate judecata mea e nu e cea buna.
Cartea nu prezinta invataminte crestine,ci o traire autentica fata de Hristos,pe care noi nu o avem.Nu e deloc o carte comerciala,CI E O MARE CARTE.Te invata cum sa stai in relatie fata de Iisus ,cum sa Il cauti....Nu e o carte obisnuita,dar e ceea ce trebuie pentru aceste vremuri grele.Ai citit epilogul postat mai sus? Arata-mi ce nu este acolo invatatura crestina.....
Vechi 12.05.2010, 00:45:10
nela_27 nela_27 is offline
Member

Data înregistrării: 30.08.2009
Locație: cluj-napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Cartea nu prezinta invataminte crestine,ci o traire autentica fata de Hristos,pe care noi nu o avem.Nu e deloc o carte comerciala,CI E O MARE CARTE.Te invata cum sa stai in relatie fata de Iisus ,cum sa Il cauti....Nu e o carte obisnuita,dar e ceea ce trebuie pentru aceste vremuri grele.Ai citit epilogul postat mai sus? Arata-mi ce nu este acolo invatatura crestina.....
Prefer '' Jurnalul convertirii'' al lui Danion Vasile - aceasta nu mi se pare a fi scrisa in stil protestant.
Vechi 12.05.2010, 00:52:05
Banned

Implicit

Citat:
Prefer '' Jurnalul convertirii'' al lui Danion Vasile - aceasta nu mi se pare a fi scrisa in stil protestant.
Vezi ca Danion Vasile traieste mari ispite in momentul de fata,e diferenta mare de traire de al Danion la Klaus Kenneth.Eu le-am citit pe amandoua,si Kenneth este net superior.
Vechi 12.05.2010, 00:55:36
Member

Implicit

Citat:
Vezi ca Danion Vasile traieste mari ispite in momentul de fata,e diferenta mare de traire de al Danion la Klaus Kenneth.Eu le-am citit pe amandoua,si Kenneth este net superior.
Bine spus, in momentul de fata. Oricum, unele pasaje din carte mi s-au parut de-a dreptul exagerate si n-am avut rabdare sa mai citesc cartea pana la final. Poate alta data.
Raman la Siluan Athonitul:)
Vechi 12.05.2010, 00:57:50
Banned

Implicit

Citat:
Bine spus, in momentul de fata. Oricum, unele pasaje din carte mi s-au parut de-a dreptul exagerate si n-am avut rabdare sa mai citesc cartea pana la final. Poate alta data.
Raman la Siluan Athonitul:)
Bine spui,numai ca nu scapi de Klaus kenneth! A fost botezat de parintele Sofronie,ucenicul Sfantului Siluan atonitul! Ei ce spui,exista o rudenie spirituala....
Vechi 12.05.2010, 00:59:53
Banned

Implicit

Si e prieten duhovnicesc cu Rafail Noica,fiu duhovnicesc al parintelui Sofronie,ucenicul Sfantului Siluan Atonitul
Vechi 12.05.2010, 01:03:28
Member

Implicit

Citat:
Si e prieten duhovnicesc cu Rafail Noica,fiu duhovnicesc al parintelui Sofronie,ucenicul Sfantului Siluan Atonitul
In felul asta nu sunt convinsa sa apreciez pe cineva. Voi incerca sa termin alta data cartea. Pana atunci, raman la lecturile mele.Si am atatea....
Vechi 12.05.2010, 01:01:00
Member

Implicit

Citat:
Bine spui,numai ca nu scapi de Klaus kenneth! A fost botezat de parintele Sofronie,ucenicul Sfantului Siluan atonitul! Ei ce spui,exista o rudenie spirituala....
Exista dar diferenta e de la cer la pamant....
Vechi 12.05.2010, 11:16:00
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
L-am vazut la Trinitas TV.
El are ravna ,si despre asta spune par.Serafim Rose ,ravna asta e caracteristica celor care au trecut la ortodoxie.
Totusi mi s-a parut prea sincer ,prea si-a dezgolit viata ,eu cred ca nu era necesar sa spuna atatea intimitati pentru a arata care au fast cauzele ce l-au adus la ortodoxie.
Prefer ispitele lui Danion care arata ca Dumnezeu il incearca si cel rau invidiaza lucrarea lui Dumnezeu in el ,ceea ce poate si noi am trait vreodata.
Vechi 12.05.2010, 11:19:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
L-am vazut la Trinitas TV.
El are ravna ,si despre asta spune par.Serafim Rose ,ravna asta e caracteristica celor care au trecut la ortodoxie.
Totusi mi s-a parut prea sincer ,prea si-a dezgolit viata ,eu cred ca nu era necesar sa spuna atatea intimitati pentru a arata care au fast cauzele ce l-au adus la ortodoxie.
Prefer ispitele lui Danion care arata ca Dumnezeu il incearca si cel rau invidiaza lucrarea lui Dumnezeu in el ,ceea ce poate si noi am trait vreodata.
Klaus Kenneth este si un test.Daca ai aceste preferinte,inseamna ca intelegi gresit.Se pare ca Danion vrea sa se rupa de BOR.
Klaus Kenneth ,un mare ortodox...am sa aduc argumente permanent,pentru cei care vor,care il resping -problema lor,dar nu stiu sa inteleaga.Imi pare rau ,Anita.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VAI VAI CE AM AUZIT emanuel2007 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 212 18.10.2008 23:28:55
Am auzit de un film fain! fratia Stiri, actualitati, anunturi 4 07.08.2008 21:21:45
Ati auzit de ... eternetyz Stiri, actualitati, anunturi 5 28.02.2007 17:25:06