![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Frumos iti sade sa-l trimiti pe domnul gibi intr-o biserica eretica...Nu ti-e teama ca se va sminti sau va ramane pe acolo? Vrei sa-l ai pe constiinta? ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cele bune... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Aceasta este singura concluzie clara, limpede, dovedita, irecuzabila a pasajelor biblice atat de des mentionate pe acest topic. Lucreaza foarte armonios. Duhul Sfant nici nu poate lucra altfel. Dar cum lucreaza la penticostali e pur si simplu irelevant. Astia-s destul de putini in Romania. Adevarata noastra rugaciune este sa lucreze cu multa putere intre ortodocsi. Aceasta este speranta natiunii noastre ![]() Last edited by penticostalulmantuibil; 12.05.2010 at 01:25:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hmmm, nu ma pot ghida dupa spusele voastre, sunt egale cu ale carismaticilor...ce ei cred in woodoo cumva?.. sau si ei tot prin Biblie isi gasesc argumentele pentru interesantele manifestari, fara probleme...si ezitari? ![]() Bat pariu ca daca as discuta cu vreun carismatic, fix la acelasi capitol m-ar trimite, si fix aceleasi argumente mi le-ar tasta...deci? Pentru mine e foarte relevant, mai ales dupa toate negarile Dorianei, si ale tale, si vadita lipsa de respect fata de manifestarile inregistrarilor de pe youtube, trebuie sa vad daca erau reactii naturale, sau mimate...si as vrea sa vad diferenta (daca este vreuna), normal. Da, sunt putini..dar vreau sa vad de ce exista, pentru ce...si de ce au ramas putini! Am eu asa o banuiala, si astept sa mi se confirme printr-o inregistrare mult asteptata.. ![]() Aoleu, va rugati sa lucreze si la noi, ca la voi...dar ce?
|
||||
|
||||
![]()
P.S. Te rog nu interpreta asa, ca nu stii ce sentimente aveam in momentul in care am tastat.
Tare am eu impresia ca te-ar afecta sacrificarea postarii darului, si atmosferei din timpul vorbirii in limbi pe net, si nu "mielul"...dar deh!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Doamne eu in locul vostru as plesni de fericire, sa simt ca darul Duhului Sfant, si atmosfera plina de credinta, si frumoasa din cultul meu va aduce nenumarate suflete la credinta, asa cum au facut Sfintii Apostoli...dar voi, cam nu prea... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Chestia cu mielul a vrut sa fie un fel de gluma. Iarta-ma te rog.
Citat:
Eu am respect pentru carismatici. In general sunt oameni cu o buna teologie si o dragoste fierbinte pentru Dumnezeu. Citat:
Ideea era ca manifestarile prezentate acolo: zbantuieli, alergari, caderi pe jos si altele de felul acesta nu sunt intalnite in Romania. Si nu reprezinta bisericile noastre. Ideea este deci: nu-i pune pe toti carismaticii in aceeasi oala. Cei mai multi dintre ei sunt oameni faini, vrednici de toata cinstea. Citat:
Citat:
Nu ca la noi. Ca la voi. Asa am crezut ca vreti si voi: sa lucreze Duhul Sfant cu putere in Biserica voastra. Last edited by penticostalulmantuibil; 12.05.2010 at 02:07:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu intreb, raspund, glumesc, pe unii ii iau la misto, de cele mai multe ori vorbesc serios, sunt natural si nu am nimic de ascuns. Nu imi dau seama unde vezi tu tensiuni si diversiune. Citat:
Pai asta se si intampla. Dar ma repet noi nu putem sublinia aceste aspecte pentru ca putem fi acuzati de mandrie. Miscarea aceasta de innoire a Duhului Sfant (care cuprinde si darul vorbirii in limbi dar nu numai) a inceput in urma cu un secol si a ajuns astazi a doua forta in crestinism. Unul din patru crestini vorbeste in limbi. Iarta-ma, spun aceste realitati cu umilinta, eu nu am nici un merit aici. Duhul Sfant face acestea. |
|
|||
|
|||
![]()
sunt cam vechi am ceva ani in circa a trecut sura dealul mai pe romineste nu mai sunt copil asa cum vor sa spuna uni rasucitori ai vorbei[guri bogate]
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|