![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este posibil sa traiesti fara hrana si apa. Mantuitorul ne-a dovedit ca poate dura 40 de zile, mai mult nu!
Maria Egipteanca a fost hranita de Domnul, tainic. Numai sfanta stie cum. Dar omul asta, indianul, inca nu am inteles de este inselatorie, manevra sau dezinformare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
..sinteresant este ca daca a fost hranita tainic cum spui tu de la tine, de ce Domnul nu a asteptat sa-si termine piinea cumparata in urma cu 30 de ani si a hranit-o El. De ce oare ea nu i-a mentionat nimic lui Zosima? De unde stii ca Dumnezeu nu-l hraneste tot asa de tainic si pe acest indian modest si in banca lui?...doar pentru ca nu este ortodox? Ce Maria era ? Last edited by andreicozia; 12.05.2010 at 19:55:46. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai există cineva, care nu mănâncă și nici nu doarme de câteva mii de ani. Nu este Cel care a creat lumea.
Cred că știți la cine mă refer. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai si ceva dovezi palpabile, fotografii?, La ce spital a fost testat si studiat? |
|
|||
|
|||
![]()
Pai pe astia cica l-au studiat 15 zile care totusi nu-s 70x365 de zile.
Nu stiu, chiar a stat cineva cu ochii pe el 70x365x24 h sa vada ce mananca si ce scoate ? Ma indoiesc.
|
||||
|
||||
![]()
Putintica rabdare, in curand toti romanii vor yoghini, vreo 170 ani de aici in colo...asa ca indianu', ii mic copil...o sa fim o natie de yoghini-le(a)viatori(de atata grasime, o plutim intre doua vanturi...)..asa ca nu-l mai admirati atata, admirati-va pe voi insiva,...cat mai aveti ce...hai ca, pauza s-a terminat...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E un fenomen care se cunoaste de ceva vreme in lumea "New Age", nu stiu daca a fost studiat "stiintific", putin probabil sa nu, in orice caz cu ce are acum stiinta la indemana nu stiu daca se poate da un verdict.
Stire noua pentru chestii vechi.. Scopul..hm.. |
|
||||
|
||||
![]()
zeita care la "binecuvantat" avea coarne, nu?
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mancare de post pentru bufet | ioana.ctin | Generalitati | 10 | 26.04.2022 14:56:58 |
Retete - Mancare de post | andra_forscorpio | Generalitati | 52 | 02.12.2018 22:49:03 |
Despre mancare, delicatese. | romandragut | Generalitati | 64 | 28.03.2016 14:04:02 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
|