![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Voi ce ati fi facut?
Intrebarea ta ridica o alta intrebare: Cum pot deosebi glasul Domnului de celelalte glasuri? Apostolul Petru a auzit glasul Domnului spunandu-i: Vino. Iar Petru, coborându-se din corabie, a mers pe apă și a venit către Iisus. Dar daca nu-L auzi pe El spunand „Vino” si te apuci de umblat pe mari... Daca as sti ca El este cel care imi spune: „taie franghia!” cred ca as face asa, Doamne ajuta neputintelor mele. Dar problema mai grea care ramane este sa discern vocea Lui dintre toate celelalte. Spunea un poet crestin: Doamne da-mi in orice ceasP.S. Scuze, ma misc mai in reluare, vad ca au scris si altii la fel :) Last edited by penticostalulmantuibil; 13.05.2010 at 20:11:00. |
|
|
|||
|
|||
|
E usor sa spui ce-ai fi facut intr-o atare situatie in momentul in care te afli comod in fotoliu.
Sa poti spune daca te lasi sau nu in voia Domnului, trebuie sa stii mai inainte de toate, care este voia Lui. Cred ca de fapt asta este rostul multor incercari din viata noastra - de a ne lasa in voia Lui, de a putea sa deslusim cand si cum ne vorbeste Domnul . Revenind la intrebare, cred ca as fi ascultat si-as fi taiat franghia . |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ti-ai facut tema? | spre_rasarit | Generalitati | 20 | 30.10.2011 19:11:37 |
| 24 s-a facut 16 ore | cozia | Generalitati | 10 | 22.07.2008 02:23:32 |
| ce e de facut? | iuda | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 43 | 04.01.2008 02:37:46 |
|
|