Citat:
În prealabil postat de Scotianul
Pe tine te deranjeaza notiunea de ROMAN(pe care ii consideri invinsi).
|
Ce vorbesti?, nu sunt deranjat deloc de notiunea de a fi roman, si cred ca daca m-ai cunoaste mi-ai pupa picioarele pentru nivelul la care am adus personal felul in care sunt vazuti romanii in strainatate...nu ai tu idee,...multi de aici stiu inclusiv CristianBoss Jenica si altii
...reactia multor straini este, wau, nu credeam ca in Romania mai exista si asemenea oameni, noi care credeam ca sunt descendentii exclusivi ai brunetilor si a tiganilor hoti...da, acum vedem ca mai exista si altfel de oameni care creaza chiar lasa ceva valoros in urma lor...,asta asa, ca paranteza la timpeniile pe care le debitezi.
Daca esti sincer cu tine si te spovedesti asa cum trebuie trebuie sa mentionezi ca ai atacat si cotropit pina la Staligrad( DEAD END!) un popor pasnic numai pentru ca l-ai pupat in fund pe Hitler si te-ai aliat cu fascistii... cita mizerie...dar in fine asta este soarta unui popor mic desi priveste la Iugoslavi care in virtutea ortodoxiei lor nu s-au lasat vrajiti de fascism si au luptat cu bestia pina la moarte si au cistigat...de aceea rusii nici nu i-au pus sa plateasca nici o despagubire sau sa le trimita barbatii sa RE-CONSTRUIASCA CEEA CE AU VANDALIZAT
Eu sint roman care sunt sincer cu mine insumi nu ma mint ca istoria ar fi asa cum AS VREA EU SA FIE ci cum A FOST IN REALITATE!
Nu-mi baga tu mie istoria lu' nea Nicu pe git sau a altor mincinosi "patrioti"