![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In momentul cand iti dai cu parerea despre o carte pe care nu ai citit-o ,faci o mare greseala,si daca as fi rautacios,ti-as spune vreo doua.Oricum,nu te pronunta pe ce nu ai citit. Traieste in Elvetia,daca te intereseaza. Oricum,sunt sigur ,dupa cum ai scris,ca nu numai cartea nu ai citit-o,dar nici postarile pe care le-am pus pe acest topic,dar sa-ti dai cu parerea ,te bagi. Klaus Kenneth nu e protestant,este ortodox de 25 de ani... Mai multe afli daca citesti. Eu nu am vrut sa il impun cuiva,ci pentru ca este mai putin cunoscut,am vrut sa atrag atentia asupra lui.Pentru ca merita.. Si nu mai fa comparatii cu Sfintii Parinti,ca altul e contextul.Eu acum citesc,si am foarte multa evlavie la Isaac Sirul,spun asta ca sa nu crezi ca il visez numai pe Klaus Kenneth.. As avea multe sa scriu,dar am impresia ca urechile sunt astupate,asa ca ma mai si opresc. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| VAI VAI CE AM AUZIT | emanuel2007 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 212 | 18.10.2008 23:28:55 |
| Am auzit de un film fain! | fratia | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 07.08.2008 21:21:45 |
| Ati auzit de ... | eternetyz | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 28.02.2007 17:25:06 |
|
|