![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie mi-a stat mintea-n loc cand am auzit-o pe sotia tatalui meu (ambii au 54 de ani) descriind cum o fetita de 1 an, vazandu-l pe tata apropiindu-se (erau in vizita sau ceva) si-a expus funduletu din scutecel, era asa draguta si cocheta mititica, ii placeau barbatii, dar descria asa, vesel, ca si cum era ceva misto, era fain, copila era cool Mi-a venit sa urlu :) FRATE, POATE GANDI IN AFARA SEXUALITATII SAU TREBUIE SA O PROIECTEZE IN JUR NONSTOP? Ffff... ma simt mai bine :)
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 14.05.2010 at 18:40:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e rau sa fii nebun, e rau sa innebunesti si sa nu-ti dai seama de asta pentru ca toti in jurul tau sunt nebuni, adica nebunia e la mare moda, incat omul sanatos ajunge uneori sa se intrebe daca nu cumva e singurul care a mai ramas cu un dram de minte.
http://jerrybrice.wordpress.com/2010...rking-outrage/ [IMG]http://view2.picapp.com/pictures.photo/image/5814157/2009-teen-choice-awards/2009-teen-choice-awards.jpg?size=333/IMG] Last edited by AlinB; 14.05.2010 at 18:46:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici este vorba de copilul meu care este extraordinar in gandire.. el spune ca Dumnezeu a facut fiecare om special. Nu vreau sa vina adultii sa-i schimonoseasca gandirea in termeni de fete frumoase si urate! Am ajuns la concluzia ca instinctele copiilor sunt firesti, dar adultii sunt cei care le pervertesc din copilarie. Am o mare problema cu acei oameni care-mi sunt rude si trebuie sa tin legatura cu ei. Ma gandeam chiar sa-i amenint ca daca mai deschid discutia despre "prietenele" fiului meu.. nu mai am ce discuta. Fara explicatii, ca nu sunt capabili sa inteleaga ce fac. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e rau sa fii nebun, e rau sa innebunesti si sa nu-ti dai seama de asta pentru ca toti in jurul tau sunt nebuni, adica nebunia e la mare moda, incat omul sanatos ajunge uneori sa te intrebi daca nu cumva e singurul care a mai ramas cu un dram de minte.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar ca tot veni vorba de locul sexualitatii.. si cum se manifesta patimile la batranete. Cunosc batrani care rasfoiesc reviste pt barbati gen playboy, hustler.. oameni normali, adica, din aceia care in societate trec drept "izvoare de intelepciune si experienta de viata" (in spirit lumesc, desigur).
Sau o batrana care s-a "indragostit" de un tanar..etc.. Sunt lucruri care trebuie puse la punct din timp. Altfel, asteptand o "asezare" a lucrurilor adusa de ritmul biologic, s-ar putea sa descoperi prea tarziu ca de fapt ai de-a face cu o patima/boala sufleteasca, nu un impuls normal. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unei paciente care avea sotul bolnav i-a recomandat o sefa de-a mea sa-si gaseasca un "prieten" (femeia e la menopauza). Sotul i se stingea de cancer si ea avea relatii "ca asa e sanatos, sa nu ma imbolnavesc de nervi". Am murit un pic pe dinauntru cand mi-a spus. Ce avea pacienta? Nada. Era o isterica cu iq 70. Nimic care sa se poata trata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Cred ca e mai indicat decat curvie.) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si la psihiatrie se aplica. E foarte eficient cand nu stii despre ce-i vorba. Cred ca ar functiona si pe mine :)
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur, El este tot timplu pregatit sa ne primeasca inapoi, ca tatal din pilda fiului ratacitor. Dar trebuie sa vrem sa venim. (asta este o paranteza la subiectul nostru; personal nu inteleg de ce a adus aminte Anca de liberul arbitru - vrea sa spuna indirect ca cei care considera ea ca nu au dreptate pot gandi si face ce vor, ca sunt liberi, dar aleg calea raului? ;-))
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Sexul fara casatorie | filipstefan | Intrebari utilizatori | 1 | 19.08.2011 22:13:55 |
Sexul dupa casatorie | Florin-Ionut | Generalitati | 85 | 01.08.2008 14:43:05 |
|