![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma refeream daca ai argumente ca nu vom fi trasi la raspundere daca citim Biblia.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Am raspuns, citeste, si ai sa vezi ca io zic ca nu, si zic ca, ne trage din alte motive la raspundere. Compreende ? Deci, RASPUNSUL MEU ESTE : NU !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu spui: Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spune-o si tu din tot sufletul si cu tot sufletul, si lasa lucrurile sa evolueze de la sine in viata ta, si ai sa simti cum vrea Bunu Dumnezeu sa-ti traiesti viata. Citim, citim si iar citim. Dar de aplicat, cand aplicam??? Last edited by mirabela; 15.05.2010 at 16:59:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si daca te referi, la sursa, sa stii ca scrie in noi, in fiecare...Biblia ! Constiinta, ne-o murmura zi si noapte, trebuie sa ascultam doar...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prea era „clar” insa ca nu e asa de important sa citim Biblia si asta m-a cam zgariat. Pe de alta parte este citirea Bibliei o fapta a credintei sau nu? Este rugaciunea o fapta a credintei sau nu? Este darnicia o fapta a credintei sau nu? Oare noi trebuie doar sa credem? Nu trebuie sa facem si fapte? Dumnezeu ne va trage la raspundere pentru faptele noastre. Pentru faptele rele. Dar de asemenea pentru binele pe care am fi putut sa-l facem si nu l-am facut. Rugaciunea si citirea Bibliei sunt cu siguranta din categoria „ binelui”. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai putem incepe de azi, daca vrei. Vrei? Sau propui sa nu mai citim ca si asa nu aplicam? ![]() Deci tu sustii ca nu e nevoie de citit Biblia, caci Biblia e in fiecare dintre noi...Atunci de ce se mai cearta oamenii?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti sa incepi de acum, nu de azi. Noi nu am venit la pachet si nici nu vom fi vreodata la pachet ! Io propun ca daca tot citesti, macar sa aplici 5% din ce citesti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
S'acu iti repet, poti sa citesti Biblia de n-shpe ori, daca numa' o citesti, tre' sa mai faci si ce scrie acolo...si daca, "constiinta" murmura prea incet, ori neinteligibil, atunci da, este nevoie si de lectura, multa, apasata si mai ales inteleasa, sau...talmacita.
|
||||
|
||||
![]()
Aveti, de asemenea, grija, ca nu cumva sa cititi din Biblie si sa interpretati gresit cele spuse acolo, plasandu-va astfel in afara Ortodoxiei cele Sfinte.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! | FireSpirit | Generalitati | 128 | 23.09.2011 12:45:46 |
De ce nu ni se arata Dzeu? | annajanette | Generalitati | 90 | 02.04.2010 09:01:52 |
Minunile facute de Dzeu | annajanette | Generalitati | 58 | 18.02.2010 21:43:57 |
Biblia Ortodoxa Si Biblia Sectara | pac_man_c | Generalitati | 5 | 28.12.2009 03:52:06 |
|