Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2010, 18:17:31
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

'Tolerant' poti sa fii cu ala de te injura, ori te bate la table, ori se baga-n fata la rand, dar nu poti fi tolerant cu cel ce-ti pune credinta la indoiala, iti siluieste nevasta, iti gibonizeaza copii, iti jecmaneste tara, ori iti calca in picioare demnitatea.
Slabiti-ne cu jidanii, ca nu sunt chei de biserica, ba din contra.
Vechi 15.05.2010, 19:07:59
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
'Tolerant' poti sa fii cu ala de te injura, ori te bate la table, ori se baga-n fata la rand, dar nu poti fi tolerant cu cel ce-ti pune credinta la indoiala, iti siluieste nevasta, iti gibonizeaza copii, iti jecmaneste tara, ori iti calca in picioare demnitatea.
Slabiti-ne cu jidanii, ca nu sunt chei de biserica, ba din contra.
Sa inteleg dumneavoastra v-a pus credinta la indoiala vreun evreu, sau v-a siluit nevasta, v-a gibonizat copii, v-a jecmanit tara, si v-a calcat in picioare demnitatea? Eu cred ca singur va furati caciula si va calcati in picioare demnitatea cand afirmati astfel de lucruri.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 19:10:59
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Sa inteleg dumneavoastra v-a pus credinta la indoiala vreun evreu, sau v-a siluit nevasta, v-a gibonizat copii, v-a jecmanit tara, si v-a calcat in picioare demnitatea? Eu cred ca singur va furati caciula si va calcati in picioare demnitatea cand afirmati astfel de lucruri.
Eu cred ca tu ar trebui sa-ti iei o pereche de ochelari si sa vezi ca jianii nu-s prosti, nu vin in strada si te injura de Hristos in fata. Nu nu, s-au desteptat, ei sunt oamenii din spatele scenei, ei populeaza cealalta parte a cortinei, parte pe care ei vor sa o tina in taina.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 19:13:01
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Eu cred ca tu ar trebui sa-ti iei o pereche de ochelari si sa vezi ca jianii nu-s prosti, nu vin in strada si te injura de Hristos in fata. Nu nu, s-au desteptat, ei sunt oamenii din spatele scenei, ei populeaza cealalta parte a cortinei, parte pe care ei vor sa o tina in taina.
Aveti multe fantezii urate in minte, dar nu uitati: cu judecata cu care judecati, veti fi judecat.
Faceti niste afirmatii aberante, pentru care nu aveti niciun fel de dovada si credeti ca aveti dreptate... Mi-e mila de dumneavostra pentru felul in care ganditi.

Last edited by maria-luisa; 15.05.2010 at 19:17:22.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 19:35:20
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Sa nu ne amagim ca doar ei ar face asa ceva. Iti spun ca nu.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 19:39:38
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sa nu ne amagim ca doar ei ar face asa ceva. Iti spun ca nu.
Normal ca nu doar ei, dar ei o alcatuiesc o parte importanta al acestui complot. Fara ei de unde crezi ca ar face rost Masoneria de toti banii ei?
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 19:13:46
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Nu, erau doua chestii diferite : toleranta pe de o parte, si evreu' p'ailalta...
S'acum, or mai fi evrei cumsecade(?), da's putini si rari...
In incheiere,
este, treaba dumneavoastra sa credeti ce doriti si cum doriti...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preotul roman omnipod Preotul 21 09.03.2012 20:52:15
Dictionar forum Melissa Generalitati 38 10.02.2011 11:26:18
A fi roman,o rusine mihailt Generalitati 129 05.09.2010 20:52:32
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) LapetiteMoc Generalitati 0 27.04.2010 12:38:20
Episcop roman rapit de k.G.B. praxis Intamplari adevarate 2 18.11.2008 02:48:05