![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ideea este ca tu stii ca exista un Dumnezeu de la altii. Iar altii stiu asta din Biblie. Tot acolo scrie cum trebuie sa traim frumos si placut lui Dumnezeu. Acolo scrie de iubirea lui Hristos si de jertfa Lui pentru pacatele noastre. Tot de acolo a aflat si domnul nastasa ca trebuie sa fim buni. Sau, ma rog, de la altii care au citit in Biblie inainte... Noi cunoastem mantuirea si principiile etice pentru ca cineva, odata, s-a ostenit sa scrie Bibla, iar altii s-au ostenit sa o citeasca si sa ne spuna si noua ce scrie acolo. Daca si ei ar fi spus ca si noi ca nu e necesar sa o citeasca eram pagani si in ziua de azi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Inca ceva, eu nu sustin ca nu trebuie citita, eu am sustinut(ca si parere, nu certitudine) ca Dumnezeu nu ne trage la raspundere pentru asta, ci pentru altele.(vezi "subectu'" lu' topicu', si lasa fandarile si tonourile)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt de acord cu dvs. Nu vom fi trasi la raspundere pentru ca nu am citit Biblia, ci pentru ca nu am trait cum scrie ea. Iar ca sa traiesti cum scrie Biblia trebuie sa stii ce scrie. Si ca sa stii ce scrie trebuie sa afli cumva, eventual citind-o. Cam asta e parerea mea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si, o intrebare, daca sunt analfabet, cum pot citi Biblia ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu sunt si 'nalfabet si sarac lipit, s'am si renelu' taiat(din cauza lu' guvernarea), deci te'ntreb : Ce fac cu compactdisc-ul tau, format mediaplayer3, ori nu ?...de caseta ce sa-ti zic...unde mai gasesc io un oalc-man, si pe deasupra, ti-am zis, sunt parlit, si, bateriile costa...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bagi un Trinitas FM si n-ai treaba ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nici curent nu aveti si nici a citi nu stiti, nu mai am alta solutie decat sa vin sa va citesc personal. Dar nu asta ar fi problema, ca gasim noi cum sa va aratam ce scrie in Biblie...problema e , din nou, daca doriti sau nu sa aflati cum sta treaba... cam asta ar fi...
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! | FireSpirit | Generalitati | 128 | 23.09.2011 12:45:46 |
De ce nu ni se arata Dzeu? | annajanette | Generalitati | 90 | 02.04.2010 09:01:52 |
Minunile facute de Dzeu | annajanette | Generalitati | 58 | 18.02.2010 21:43:57 |
Biblia Ortodoxa Si Biblia Sectara | pac_man_c | Generalitati | 5 | 28.12.2009 03:52:06 |
|