![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Citez de pe mucenicul.wordpress.com
Video: http://www.youtube.com/watch?v=9OsXQ...layer_embedded Aceste imagini au fost filmate la sediul UE de la Bruxelles, unde ministrii de finante ai tarilor membre s-au intalnit pentru a gasi solutii pentru stoparea crizei. Curios este ca pana acum n-am mai vazut acest ” logo” al Uniunii Europene. Sa se datoreze faptului ca Federal Reserve a deschis o linie de credit, in dolari, pentru Europa? Simbolul Illuminati care apare asta ar parea sa indice: o Europa sub “ochiul” atotvazator al bancherilor americani. Noua Ordine Mondiala este aici iar ei ne-o spun intr-un mod direct dar discret: ” cine are ochi sa vada”, cine nu, sa doarma in continuare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
E clar baieti,ne urmaresc peste tot.Si daca ne urmaresc inseamna ca suntem importanti caci altfel ce rost are atata urmareala.Eu stau linistit,cum nu am facut nimic rau si nimic bine or sa ramana cam deluzionati.Tu ce crezi Aline(?)?
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumim colaps! Pare asa de infricosator totul... dar Mare este Dumnezeu!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|