![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu e păcat să ai un laptop , ci pentru ce îl ai, la ce îl folosești, cu ce scop! Valbil pentru toți de la Patriarh până la ultimul mirean.
|
|||
|
|||
![]()
Eu vorbeam de calugari,tu poti avea si 5 laptopuri....
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu tot de călugări vorbesc, apoi eu nu am , dar iată îmi pot folosi telefonul și asta o pot face și ei ! Dar oare este cineva deasupra "Legii" ? Greșim când privim astfel !
|
|||
|
|||
![]()
Calugarii trebuie sa se roage ,nu sa stea de vorba pe net.Tu poti sa stai cat vrei,ei au altă misiune si menire .
|
|
||||
|
||||
![]()
Intră pe site-ul Maicii Siluana și ai să te convingi de misiunea nobilă ce este acolo ! Alege și culege ce-i de folos , căci asta se simte, se vede și nu-i trebuie aprobarea cuiva , căci toate cele de folos aproapelui sunt binecuvântate !
|
|||
|
|||
![]()
Calugarul trebuie sa se izoleze de lume si tu vrei sa tina conferinte .Bravos!
|
|
||||
|
||||
![]()
Greșești, și noi trebuie să ne rugăm și să nu facem clevetire și nopți albe pe forumuri , pe net sau mai știu eu unde. Dar e ușor a judeca și mai greu de făcut cea ce judecăm cu atâta îndârjire drăcească. A-ți ajuta aproapele se face prin rugăciune, milostenie, iubire, înțelegere, o vorbă bună , un cuvânt de învățătură . Și toate astea nu sunt valabile doar pentru X sau Y , ci pentru toți. Exagerările de orice fel , nu duc la nimic bun, precum și judecățile rigide venite doar de dragul unui senzațional stupid și fără rost. Poate nu ai aflat , dar 95% din mănăstiri au site-uri proprii ce sunt administrate de cei de acolo. Netul este o realitate , precum becul , banalul bec , ce a înlocuit de multișor lampa cu gaz !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Bravos , ai zis-o ! Păi la cât năvălesc mirenii prin mănăstiri , numai izolare nu-i . Pustnicii sunt singurii (momentan) mai izolați, în rest . . .
|
|||
|
|||
![]()
Asa ca ,sa-i lasam in pace,ca dupa aia o sa ai pretentia ca si pustnicii sa aiba laptop,nu de alta,dar nu ai cum sa ajungi la el in grota...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre mireni, si calugarii! | alecsandru | Calugarul | 11 | 06.04.2016 10:48:36 |
"Calugarii liberi" - Free Monks | Marius22 | Generalitati | 37 | 13.10.2009 18:19:25 |
|