Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2010, 00:33:06
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Subiectul aici nu erau mirenii,ci calugarii cu laptop.Pentru mireni am deschis acel topic cu mantuirea.
Nu e păcat să ai un laptop , ci pentru ce îl ai, la ce îl folosești, cu ce scop! Valbil pentru toți de la Patriarh până la ultimul mirean.
Vechi 16.05.2010, 00:37:38
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu e păcat să ai un laptop , ci pentru ce îl ai, la ce îl folosești, cu ce scop! Valbil pentru toți de la Patriarh până la ultimul mirean.
Eu vorbeam de calugari,tu poti avea si 5 laptopuri....
Vechi 16.05.2010, 00:52:21
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Eu tot de călugări vorbesc, apoi eu nu am , dar iată îmi pot folosi telefonul și asta o pot face și ei ! Dar oare este cineva deasupra "Legii" ? Greșim când privim astfel !
Vechi 16.05.2010, 00:56:48
Banned

Implicit

Citat:
Eu tot de călugări vorbesc, apoi eu nu am , dar iată îmi pot folosi telefonul și asta o pot face și ei ! Dar oare este cineva deasupra "Legii" ? Greșim când privim astfel !
Calugarii trebuie sa se roage ,nu sa stea de vorba pe net.Tu poti sa stai cat vrei,ei au altă misiune si menire .
Vechi 16.05.2010, 00:58:40
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Intră pe site-ul Maicii Siluana și ai să te convingi de misiunea nobilă ce este acolo ! Alege și culege ce-i de folos , căci asta se simte, se vede și nu-i trebuie aprobarea cuiva , căci toate cele de folos aproapelui sunt binecuvântate !
Vechi 16.05.2010, 01:03:12
Banned

Implicit

Citat:
Intră pe site-ul Maicii Siluana și ai să te convingi de misiunea nobilă ce este acolo ! Alege și culege ce-i de folos , căci asta se simte, se vede și nu-i trebuie aprobarea cuiva , căci toate cele de folos aproapelui sunt binecuvântate !
Calugarul trebuie sa se izoleze de lume si tu vrei sa tina conferinte .Bravos!
Vechi 16.05.2010, 01:12:41
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Calugarii trebuie sa se roage ,nu sa stea de vorba pe net.Tu poti sa stai cat vrei,ei au altă misiune si menire .
Greșești, și noi trebuie să ne rugăm și să nu facem clevetire și nopți albe pe forumuri , pe net sau mai știu eu unde. Dar e ușor a judeca și mai greu de făcut cea ce judecăm cu atâta îndârjire drăcească. A-ți ajuta aproapele se face prin rugăciune, milostenie, iubire, înțelegere, o vorbă bună , un cuvânt de învățătură . Și toate astea nu sunt valabile doar pentru X sau Y , ci pentru toți. Exagerările de orice fel , nu duc la nimic bun, precum și judecățile rigide venite doar de dragul unui senzațional stupid și fără rost. Poate nu ai aflat , dar 95% din mănăstiri au site-uri proprii ce sunt administrate de cei de acolo. Netul este o realitate , precum becul , banalul bec , ce a înlocuit de multișor lampa cu gaz !
Vechi 16.05.2010, 01:16:15
Banned

Implicit

Citat:
Greșești, și noi trebuie să ne rugăm și să nu facem clevetire și nopți albe pe forumuri , pe net sau mai știu eu unde. Dar e ușor a judeca și mai greu de făcut cea ce judecăm cu atâta îndârjire drăcească. A-ți ajuta aproapele se face prin rugăciune, milostenie, iubire, înțelegere, o vorbă bună , un cuvânt de învățătură . Și toate astea nu sunt valabile doar pentru X sau Y , ci pentru toți. Exagerările de orice fel , nu duc la nimic bun, precum și judecățile rigide venite doar de dragul unui senzațional stupid și fără rost. Poate nu ai aflat , dar 95% din mănăstiri au site-uri proprii ce sunt administrate de cei de acolo. Netul este o realitate , precum becul , banalul bec , ce a înlocuit de multișor lampa cu gaz !
De ce vorbesti asa incalcit,ca nu inteleg nimic.Daca nu stii ce inseamna calugar,du-te si citeste si apoi revino sa mai discutam.
Vechi 16.05.2010, 01:18:11
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Calugarul trebuie sa se izoleze de lume si tu vrei sa tina conferinte .Bravos!
Bravos , ai zis-o ! Păi la cât năvălesc mirenii prin mănăstiri , numai izolare nu-i . Pustnicii sunt singurii (momentan) mai izolați, în rest . . .
Vechi 16.05.2010, 01:20:54
Banned

Implicit

Citat:
Bravos , ai zis-o ! Păi la cât năvălesc mirenii prin mănăstiri , numai izolare nu-i . Pustnicii sunt singurii (momentan) mai izolați, în rest . . .
Asa ca ,sa-i lasam in pace,ca dupa aia o sa ai pretentia ca si pustnicii sa aiba laptop,nu de alta,dar nu ai cum sa ajungi la el in grota...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre mireni, si calugarii! alecsandru Calugarul 11 06.04.2016 10:48:36
"Calugarii liberi" - Free Monks Marius22 Generalitati 37 13.10.2009 18:19:25