![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa-ti fie rushine de comportamentul de care dai dovada. Nu esti capabila sa porti un dialog civilizat, ori jignesti, ori iei la mishto. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
dar unde e comportamentul nesimtit in fraza citata?vorbesc dupa cum mi se vorbeste!smerenia nu e anestezie generala!
|
|
|||
|
|||
![]()
gata,asa e!maine va aparea langa crucifix si dracul ce si-a lasat amprenta pe perete!
|
|
|||
|
|||
![]()
daca ar fi cum sugerezi,inseamna ca dracii fac figuratie cand urla din posedati ca ii arde crucea!
|
|
||||
|
||||
![]()
Scuzati-ma, da vreau sa zic si io ceva...ma rog daca imi este permis(?) : AJUNGE ! INCETATI ! Sunteti oameni in toata firea...s'acum, fiecare are dreptul la o parere, asta nu inseamna, ca trebuie sa va luati de gat . Ei, comedie, mama lu' procesu' verbal !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mai inteligent si mai plin de duh raspuns decat ti-a dat Parintele tau Duhovnic nici nu cred ca exista surioara! Rabdare! tu vrei in doua zile sa afli asa chiar tot !? rabdare si vor mai veni si alte semne ajutatoare (daca sunt de la Dumnezeu) Eu m-as grabi sa fac o sfestanie in casa si sa sfintzesc Crucea aceea si toate Icoanele din casa (daca sunt Ortodoxe)
...iar daca ai facut-o deja mai fa-o o data! Poti sa-ti sfintzesti casa in fiecare an! Doamne Ajuta ! ...si nu mai cauta spectaculosul... (vine el la tine ...cand o sa fii pregatita si evident cand o sa vrea Atotputernicul)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am patit si eu ceva odata, dar nu urme sau alte chestii de genul. Am auzit batai de aripi inghesuite. Asta s-a intamplat in sufragerie, numai ca era noapte si nu am putut vedea nimic pentru ca lumina era stinsa. Pasare n-avea cum sa fie deoarece am auzit foarte multe aripi + ca pareau a fi foarte mari. Ce a fost, nu stiu nici acum. Oricum primul lucru la care m-am gandit a fost: diavoli!
Mentionez ca aripile bateau unele intr-altele de parca "creaturile" s-ar fi speriat. Si ce e culmea ca se auzea in toata camera, de parca erau cocotate peste tot. Ih! Poate m-am speriat eu si am auzit triplu ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Când începem să credem în visul demonilor, ei își bat joc de noi și când nu dormim", spunea Sfântul Ioan Scărarul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 12.07.2012 08:27:10 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Am trait s-o aud si pe asta... | antiqu | Generalitati | 89 | 18.01.2010 17:03:11 |
ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|