![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu m-ai aruncat in oala mincinosilor. Doar nu vrei sa spui ca eu nu sunt "sectar" (pentru tine). Fii corecta si argumenteaza ce ai afirmat. Te rog, insistent, sa-mi arati unde "nu am spus adevarul sau am refuzat sa fiu sincer"(exprimarea ta).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ba da, esti sectar pentru mine, dar eu am afirmat altceva...si ma refeream in general, deci nu la tine, asa cum crezi! Tu chiar esti destul de direct... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. La felul cum ai intors-o se vede cine este mincinosul. Ai afirmat despre sectari ca nu sunt sinceri si se feresc sa spuna adevarul. Nu ai spus ceva de genul: unii sectari, sau cutare sectari, etc. Last edited by vasalie; 16.05.2010 at 21:39:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Exemple: Tu ( ok, cred ca si tu te inscrii in aceasta categorie...si stii si tu ca ai spus minciuni doar ca sa dai bine, si cand ai fost prins in capcana, ai inceput sa te agiti, chiar cu riscul de a-ti lasa laba acolo)...si cam toti cei prezenti pe acest forum, care isi vand imaginea cu orice risc. Parerea mea...e alegerea ta daca esti de acord, sau nu...cu ea!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incercarea de a aduce argumente la ceea ce afirmi cu atata usurinta, iti este tie de folos. Eu stiu ca nu ai aceste argumente sau exemplificari la ceea ce spui (pentru ca ori vorbeste rautatea din tine ori vorbesti de pe pereti). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|