![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
@Cristi - n-am inteles ce vrei sa spui cu ultimul mesaj adresat mie.
Da, sunt impotriva regulilor severe (mai ales fara o explicatie clara) si a tiparelor. Totusi, n-am indraznit vreodata sa ma duc la Sf.Impartasanie nepregatita. Si nici n-am cerut/vrut dezlegare numai pentru mine special. Din respect pentru Iisus Hristos. Adica daca exista aceste reguli, asta este. Atat cat pot le respect. Si atunci ma duc rar la impartasit. Repet, este o problema delicata. Pentru multi aceste reguli sunt impedimentul impotriva impartasirii dese pe care o cereti voi si altii. Si in acelasi timp este si adevarat ca trebuie si respect acordat actului impartasaniei. De aceea spun ca trebuie sa gaseasca o cale optima: cat de des, cum sa ne pregatim etc.
|
|||
|
|||
![]()
Calea pe care o simte fiecare e cea mai buna.
Aici este un blog a unui parinte,care este pentru Impartasania saptamanala.. http://deasaimpartasire.blogspot.com/ |
|
|||
|
|||
![]()
@Daniel -
1. Am mai fost dat zilele trecute acest link. Am citit atunci si mi-am scris comentariile. 2. Nu e chiar asa.Ar fi simplu sa facem fiecare dupa cum simtim si asa mi-as dori si eu. Se spune ca fiecare sa faca precum ii spune duhovnicul...daca ii spune... Pe de alta parte exista niste reguli, unii tin mortis la ele, altii dimpotriva (ma refer aici si la preoti). Asa ca este o negura...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
E un preot cu parohie,nu calugar.Si isi face cunoscut astfel,modul sau de lucru.Eu sper sa-ti foloseasca .....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ești viclean, dar simpatic în felul tău! Am Duhovnicul meu Părintele Paul Lepădatu , mi-e suficient și forumul Bisericii pentru completări . Doamne ajută !+
|
|||
|
|||
![]()
Pai foarte bine ca ai duhovnic,atunci ce iti mai trebuie calugari cu laptop? Nu stiu daca pot accepta cu smerenie calificativul de viclean,eu raspund sincer,acel atribut stiu ca se potiveste altcuiva.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, de ce sa te duci rar la impartasit? Asa te invata duhovnicul tau sau nici cu el nu te intalnesti sau nu vorbesti prea des? Doamne ajuta si ne lumineaza pe toti!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne impartasim saptamanal | Daniel777 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 433 | 23.05.2015 02:12:04 |
Cum sa ne impartasim? | Adriana-Simona | Impartasania (Taina Euharistiei) | 21 | 09.01.2014 14:17:16 |
|