![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt cam proasta asa de felul meu. Ce inseamna Gheena?
Nu am cultura generala asa dezvoltata incat sa ma aprofundez aceasta tema. Asa cum am spus mai sus, nu stiu ce inseamna gheena. Fiti draguti si explicati-mi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acolo te duci daca te prostesti si te inchini lui satana, daca esti satanista. Acum sa fim seriosi, e grav, daca tu vorbesti serios. Cu toate ca eu cred ca iti bati joc. Apropo, cati ani ai? Ca parca nickname-ul tau te reflecta in totalitate: ioana - child. |
|
|||
|
|||
![]()
Exista registru de nasteri.Nu te astepta sa iti spun numele complet, adresa si altele pentru ca nu o sa o fac.
E problema mea cui ma inchin. Daca iti spun ca sunt Ateu ce mai spui? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar mi-e ca faci o greseala mare si ai sa regreti mai apoi in viata. Te-ai gandit bine la acest lucru? |
|
|||
|
|||
![]()
De 6 ani cred in Satana, si nu mi s-a intamplat nimic rau, nu mi-e frica de absolut nimic, si nu cred ca o sa regret ca am ales aceasta secta.
..I am a synthesis of infinite and finite, temporal and eternal, freedom and necesity... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Normal ca nu ti s-a intamplat nimic rau... in aceasta viata. Cand atrage vrajmasul (diavolul) in cursa pe cineva, ii ofera pace si toate bunatatile lumesti pentru a-l tine captiv. Insa, nu veacul acesta conteaza. Ai grija ca dupa viata asta urmeaza alta spirituala, duhovniceasca, eterna. Te crezi libera, insa sufletul tau este prins in mreaja diavolului. Si vei fi judecata in functie de ce faci aici pe Pamant. Doar prin Dumnezeu poti intra in Imparatia Cerurilor si in desfatare vesnica. Toate celelalte sunt praf si pulbere. Satana nu-ti vrea binele, iti doreste numai raul, el doreste ca tu sa fii departe de Dumnezeu, caci doar prin Dumnezeu poti sa fi salvat(a). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da,exista un lucru care ma motiveaza sa cred in Satana.
Mai exact nu sunt satanista, ci anarhista. Nu cred ca trebuie sa spun in gura mare lucrul care m-a facut sa cred in Satana, pentru ca este un lucru personal. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|