![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu mentiunea ca definitiile astea sunt ale dumneata, nu sunt ceva general valabil sau ceva asupra caruia majoritatea oamenilor sa cada de acord.
|
|||
|
|||
![]()
Da ,de acord,depinde de context.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema care o are Maria,este ca nu vrea sa recunoasca ca este evreica ,sau simpatizeaza cu evreii,si nu imi dau seama de ce.De ce se ascunde,si nu spune pe fata?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i stii pe evrei cat de secretosi si vicleni sunt in general?
|
|
|||
|
|||
![]()
evreica ..daca mama si bunica ei sunt evreice.
convertita nu poate fi, ca trebuie sa treaca printr-un tribunal rabinic..si mai bine face 2 doctorate decat sa se coverteasca. simpatizeaza cu evreii ,da..ma intreb daca nu cumva aia perciunatii.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa aia de care vorbesti, jidanii, au toata vina! |
|
|||
|
|||
![]()
Dragii mei,
Adevarat va spun ca am invatat o lectie minunata de la aceasta fata sau femeie. Nu pot sa va spun despre ce este vorba dar va asigur ca veti descoperii toti la momentul potrivit. Eu sunt cel care a jignit-o groaznic pe private dupa care ea a postat tot dar ca sa ma protejeze (!) a ascuns numele meu. Toti in frunte cu mine ne-am straduit sa o demolam si a fost deasupra noastra cu blanzenie si intelepciune. O binecuvantez si o rog sa ma ierte ca Saul pe Mantuitorul. Pe toti ne-a ocrotit si n-a ridicat piatra si obrazul ei l-a intors mai bine ca un barbat. Nu sunt multe femei ca ea. Cititi-i fara partinire postarile. E demna si ne face cinste sa fie printre noi. E important sa ne ierte Ea pe noi caci am gresit in frunte cu mine pacatosul cel mai mare. Rugati-o sa ramana printre noi ! Asa sa imi ajute Dumnezeu ! |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru toti pustii si cei care-i fac pe evrei jidani si jidani spurcati, vicleni samd.
Fiti cu maaaare bagare de seama ce "perle" scoateti pe gura!!! Hristos Mintuitorul nostru este FIUL LUI DUMNEZEU Pe de alta parte Yeshua, Iisus, este E V R E U!!! Deci ca urmare tatal Lui, Dumnezeu cel din Cer este evreu! Priviti deci cum va adresati voi lui DUMNEZEU! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu nu este evreu, Dumnezeu doar este. Iar Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu nu este evreu, el a fost primul crestin din intreaga lume. Credeam ca stii asta. Ca doar esti .... 'ortodox' (cu o mic). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|