![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
voi nu vedeti ce atitudine obraznica si revendicativa are premierul orban, in fata unei europe careia putin ai pasa de satatele mici precum romania sau slovakia !
de ce tace europa ca vaca-n cucuruz ? si nu zice nimica,nu le da peste nas, acestor revizionisti fascisti unguri ??? astia sfideaza nu pe noi, o tara mica si nainsemnata, ci sfideaza intreaga europa si intreaga lume,pentru a obitine transilvania ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ei, de ce ? Pai, cine a crezut ca 'doamnei' ue ii pasa de Romania, a fost ori naiv ori...Si acum, daca dormim pe noi, s-ar putea, s-ar putea. Cu parere de rau, dar trebuie sa o spunem : Ungurilor trebuie sa le raspundem intr-un singur fel, evident daca va fi cazu', mergem pana la budapesta, si infingem drapelu' lu' Romania, pe turla ceam mai inalta, asta asa, ca sa-l vaza si ei,
nazdravanii...bineinteles, vom merge cu tancu'...(stiti voi care, ala de l-a vandut domn' base & co) ![]()
|
|||
|
|||
![]()
"Razi tu razi, Harap Alb, da' nu-i rasul tau"!
Nu cumva sa se implinesca vorba parintelui Arsenie Boca:"Ardealul va cadea primul" |
|
||||
|
||||
![]()
Nu rad deloc, ba din contra. Ardealu', sa nu cada 'spiritual' primu'...si daca vine unguru', sa fii sigura ca pe primu tanc ce intra-n budapesta, o sa sad io, cu flamura in mana...ca mis moldovian, si mis iute la manie, atunci cand vine vorba de Romanica mea ! Da pana va veni vremea, HA ce-mi sunt, mai bascaleasc, ca altfel, ajung sa tarii bocancu' pe aratura lu' patria...
|
|||
|
|||
![]()
"niciunul să nu gândească în inima lui rău împotriva aproapelui său…Căci toate lucrurile acestea Eu le urăsc, zice Domnul.“ (Zaharia 8:17)
“Dar ei n-au vrut să ia aminte, ci au întors spatele și și-au astupat urechile ca să n-audă. Și-au făcut inima ca diamantul de tare, ca să n-asculte Legea, nici cuvintele pe care li le spunea Domnul oștirilor, prin Duhul Său, prin proorocii de mai înainte. Din pricina aceasta Domnul oștirilor S-a aprins de o mare mânie.” “Nu judecați, ca să nu fiți judecați. Căci cu ce judecată judecați, veți fi judecați; și cu ce măsură măsurați, vi se va măsura. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău, și nu te uiți cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? Sau, cum poți zice fratelui tău: ,,Lasă-mă să scot paiul din ochiul tău“, și, când colo, tu ai o bârnă într-al tău?…Fățarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, și atunci vei vedea deslușit să scoți paiul din ochiul fratelui tău.” (Matei 7:1-5) |
|
||||
|
||||
![]()
Iaca-ta ca uitasi, vor merge si conationali de ai mei, ca si ei sunt romani, si isi iubesc patria care mi-i hraneste !
Maria-luisa stii sa gatesti ?
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 17.05.2010 at 21:51:00. |
|
||||
|
||||
![]()
Spre exemplificare, pentru Gabriella, iaca-ta cam asa mis, io, la vremea cu pricina:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
sper sa nu otravesc pe nimeni...:D
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, mai cunosc un domn din Targu Frumos( si nu numai) care are acelasi spirit.
|
|