![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lasati muzica sa cante, omul sa decida singur ce face. Vrea sa asculte rock? Sa asculte. Nu omoara pe nimeni. Vrea sa asculte manele si sa dovedeasca prostia din capul lui? F bine. Atata timp cat nu face rau nimanui, sa faca ce vrea el. Nu raspund eu in locul lui, sau tu in locul meu. |
|
|||
|
|||
![]()
S-au dus cu sotii si copii s-asculte Highway to Hell? :)
I'm on the highway to hell No stop signs, speed limit Nobody's gonna slow me down Like a wheel, gonna spin it Nobody's gonna mess me round Hey Satan, payin' my dues Playing in a rocking band Hey Momma, look at me I'm on my way to the promised land I'm on the highway to hell (Don't stop me) And I'm going down, all the way down I'm on the highway to hell Nici macar nu tine de satanism. Tine de a fi pur si simplu varza, daca adult, om in toata firea, mergi sa asculti asa ceva :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te compatimesc daca tu crezi ca un om e varza din simplul motiv ca asculta rock. De asemeni, te compatimesc daca ai impresia ca la o melodie rock conteaza doar versurile. Sunt atatea melodii instrumentale care suna f bine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ascultam cantece legionare si vom birui! :)
|
|
||||
|
||||
![]()
'Ne judecam semenii la fel cum criticii judeca orice carte: nu dupa trasaturile bune pe care le au, ci dupa cusururile lor.' Jerome K. Jerome
Asa fac toti oamenii(si nu ma refer numai in cazul de fatza, in care sunt judecati cei care asculta rock). Asa suntem. 'Opusul dragostei nu este ura, ci indiferenta.' Elie Wiesel Multa dreptate mai are citatul asta. Si uneori se citeste atat de multa indiferenta printre aceste randuri... Deci, concluzia pe care am tras-o citind acest topic: orice as face, niciodata nu voi putea reusi sa arat partea buna din mine atata timp cat ascult 'Thunderstruck' sau 'Die, die, my darling'. Probabil este ascunsa mult prea bine. Dar... se stie: Dumnezeu a facut omul, croitorul hainele. Destul de greu sa vezi dincolo de aparente. |
|
|||
|
|||
![]()
nu, nu este pacat sa ascultam rock, cum nu este pacat sa asculti nici un fel de muzica. si cu asta terminati-va. ajunge.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar cine ti-a dat tie binecuvantarea sa dai asa hotarare generala ca nu e pacat, tu care nici nu ai Ortodox scris la religia ta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu mi-am dat-o prietene, pentru ca eu am creier. si tu daca ai ortodox scris crezi ca cunosti religia pe care o proclami? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|