![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am vrut doar sa atrag atentia ca ,chiar daca noi nu dam importanta,conteaza si scopul in care facem rugaciunea.Rugaciunea pentru tara mi s-a parut prea pompoasa si cu scop nedefinit.Daca continuati asa,o sa va propuneti sa va rugati apoi pentru tot globul pamantesc.
Daca in Postul Mare actiunea se chema Rugaciunea pentru tara,acum se cheama Rugaciunea pentru neputintele noastre si pentru tara.Deci cum spuneam,titlul evolueaza. Eu nu am nici o treaba,nu intru in acest grup,si poate nici in altul,insa va atrag atentia membrilor si celui care are initiativa: Propuneti-va un scop precis si realizabil. |
|
|||
|
|||
![]()
Am uitat,de fapt prima actiune se chema Salvati Romania!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uneori ma rog si pt tot globul pamantesc.. care-i treaba? (Asta cu scop precis si realizabil.. parca i-am trasa directive lui Dumnezeu.) Eu cred ca fiecare rugaciune conteaza, chiar si una nevolnica.. mai bine decat nimic. |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa-ti cunosti si masura.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grup de rugaciune | delia31 | Umanitare | 286 | 11.03.2024 04:41:48 |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Acatiste la Manastiri, pentru cei care nu se afla in tara | Iulia11 | Generalitati | 7 | 01.11.2010 12:48:47 |
Sfântul Vasile cel Mare : picături de înțelepciune - PENTRU SUFLETELE NOASTRE | cristiboss56 | Pocainta | 19 | 12.01.2010 18:45:34 |
Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 08.10.2009 23:35:55 |
|