![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am zis asa ceva. Straduieste-te si vei primi.
Sigur, fiecare sa fie critic cu sinesi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1 Ioan 1 8. Dacă zicem că păcat nu avem, ne amăgim pe noi înșine și adevărul nu este întru noi. 9. Dacă mărturisim păcatele noastre, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească pe noi de toată nedreptatea. Iar despre credinta zice: 1. Deci fiind îndreptați din credință, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Iisus Hristos, 2. Prin Care am avut și apropiere, prin credință, la harul acesta, în care stăm, și ne lăudăm întru nădejdea slavei lui Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar ce s-ar fi facut lumea fara vietuitorii din manastiri? Devotament total fata de Hristos si fata de cei aflati in nevoi.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Orice vietuitor in orice conditi nu are mai mare cuvantul sau decat Cuvantul lui Hristos.Dar ne-am pomenit peste tot vorbind de sfinti mai mult decat despre Hristos si harul sau.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu imi pot nici macar inchipui o lume fara de calugari, fara de manastiri.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre minastirea namiiesti | danielatomi | Generalitati | 3 | 29.09.2010 18:54:44 |
de ce Biserica nu face mai mult? | anamariaplop2000 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 18.05.2010 18:07:25 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
Minastirea Sretensk in colaborare cu Statul | andreicozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 15.07.2009 00:21:17 |
|