![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am luat in calcul toate mizeriile scrise pe aici. Si nu e cazul sa citesc undeva pentru a crede ca intre penticostali se petrec multe chestii ciudate. Stiu eu personal o gramada. Raspunsul meu la acuzatiile acestea il cunosti deja. El este EXACT acelasi cu al tau sau cu al unui catolic. Ce tu trebuie sa citesti aici pe forum sau trebuie sa vezi la TV preoti cu totul si cu totul straini de spiritul crestin? Cand se face vorbire de preoti betivi sau hrapareti sau violatori, tu cum raspunzi? „ - Da, domle, daca asa e cum am vazut la TV pe preotul acela las ortodoxia si plec la penticostali!Asa gandesti? Asa gandeste un catolic practicant? Nici vorba. Voi sustineti: respectivii nu ne reprezinta. Ortodoxia este altfel: e minunata, e ... Nu inteleg de ce esti asa surprinsa de faptul ca eu, un penticostal practicant am raspunsuri asemanatoare. Deci: tu citesti marturiile despre preotii corupti? Iei in calcul marturiile zecilor de preoti care au trecut la neoprotestanti? Te afecteaza in vreun fel ce zic ei? Sau ii consideri niste apostati mincinosi si tradatori? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|