Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.05.2010, 17:13:30
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
... ce legatura are asta cu evolutia?
Sau esti sincer interesat ?
Sa zicem ca sint sincer interesat, chiar daca are legatura cu evolutia :)
Vechi 21.05.2010, 17:34:10
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Sa zicem ca sint sincer interesat, chiar daca are legatura cu evolutia :)
Daca esti atat de sincer, nu mai scriu eu eseuri, cauta pe google :D (Sper ca nu e vb de cineva din familie). Ca din pacate trebuie sa plec si n-o sa aflu decat luni care era legatura cu evolutia.
Suspansul ma va ucide softly
Vechi 25.05.2010, 14:59:12
topcat
Guest

Implicit

Citat:
n-o sa aflu decat luni care era legatura cu evolutia.
Suspansul ma va ucide softly
Noutati? :)
Vechi 25.05.2010, 16:08:57
pwnureface
Guest

Implicit

Io nu inteleg ceva la credinciosii astia care se tot iau de evolutie ,ca nu e adevarata, ca nu exista dovezi etc.Ok presupunem ca evolutia e falsa.Dar alternativa ce e? magie??????? MAGIE MA?Face cineva poc din degete si apare totul?? suntem in sec 21 totusi
Decat sa criticati ce are vecinu mai bine uitati-va la ce aveti voi,e usor sa dai vina pe magie cand nu intelegi ceva.
Vechi 25.05.2010, 17:11:46
Senior Member

Implicit

Citat:
Noutati? :)
Ciao
Deci care era legatura cu evolutia? Ca din cate stiu, autismul nu se "vindeca", ci se face terapie comportamentala/sociala cu copilul, si medicatia care i se da e pentru controlul simptomelor (agitatie, depresie, anxietate, modificari ale dispozitiei afective, convulsii).
Asta am vazut eu ca se face cu acei copii.
Iar la adulti tot la fel (cu mentiunea ca diagnosticul de autism etichetat ca atare nici macar nu mai exista dupa 18 ani, ci figureaza cu alte diagnostice). Pe langa medicatie, ii ajuta mult sa fie in comunitate, in centre specializate unde socializeaza, au activitati in comun, jocuri, tabere etc.
Dar care era legatura?

Last edited by Jane Says; 25.05.2010 at 17:17:48.
Vechi 26.05.2010, 00:04:28
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Ciao
Deci care era legatura cu evolutia? Ca din cate stiu, autismul nu se "vindeca", ci se face terapie comportamentala/sociala cu copilul, si medicatia care i se da e pentru controlul simptomelor (agitatie, depresie, anxietate, modificari ale dispozitiei afective, convulsii).
Asta am vazut eu ca se face cu acei copii.
Iar la adulti tot la fel (cu mentiunea ca diagnosticul de autism etichetat ca atare nici macar nu mai exista dupa 18 ani, ci figureaza cu alte diagnostice). Pe langa medicatie, ii ajuta mult sa fie in comunitate, in centre specializate unde socializeaza, au activitati in comun, jocuri, tabere etc.
Dar care era legatura?
E adevarat ca multi dintre autisti au deosebite calitati in domeniile exacte, muzica sau pictura?
Exista oameni care sa se manifeste in sens opus autismului, adica sa fie exagerat de empatici si sociabili?
Vechi 26.05.2010, 00:20:26
Senior Member

Implicit

Citat:
E adevarat ca multi dintre autisti au deosebite calitati in domeniile exacte, muzica sau pictura?
Exista oameni care sa se manifeste in sens opus autismului, adica sa fie exagerat de empatici si sociabili?
Da, si unde vrei sa ajungi cu asta :)
Vechi 26.05.2010, 09:52:51
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Da, si unde vrei sa ajungi cu asta :)
E adevarat ca exista practic un spectru de comportamente mostenite (in sensul ca ne-educate), practic continuu, intre cele doua extremitati, extrarational si nonemotiv si extraemotiv si nonrational? Si daca da, se poate face analogie intre aceste comportamente si, sa zicem, gradul de surzenie sau de culoarea pielii (adica sa aibe aceleasi cauze)
Subiect închis

Tags
evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 01:40:59
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie PadreCory Biserica Romano-Catolica 17 12.04.2008 02:35:49