![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu vreau in primul rand sa multumesc tuturor si eu la randul meu vreau sa le urez tuturor sarbatoritilor de azi ca Sfintii imparati sa-i ocroteasca si sa-i calauzeasca in tot ceea ce fac.amin
Last edited by Lenach; 21.05.2010 at 18:53:30. |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc tie si celor ce s-au gandit si la mine. Bucurii.
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena.....viata sa va ofere numai bucurii......
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani si aceleasi urari de bine si pentru Adelinne!
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena. Multa sanatate, bucurii, lumina in suflet si in viata!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Și pentru că dimineață nu aveam încă flori le atașez acum în prag de seară cu aceleași urări de bine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Un sincer si calduros La Multi ANI! tuturor care purtati numele Sfintilor Imparati Constantin si mamei sale Elena.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu port numele Sfintilor imparatri si cu toate acestea le sunt foarte recunoscatoare pentru protectia lor speciala pe care ne-o poarta mie si sotului meu.
L-am cunoscut pe sotul meu si ne-am cununat la sfat pe 21 mai.El a dorit sa ne cununam si la biserica Ortodoxa, dar eu nu aveam Sf. Botez Ortodox asa ca acest eveniment nu s-a putut implini decat dupa fix 7 ani ( evident dupa convertirea mea la ortodoxism si botezul meu) si tot in data de 21 mai , de Sfintii Imparati am avut si noi cununi imparatesti pe cap. Slavit sa fie Domnul si Sfintii Sai ! |
|
|||
|
|||
![]()
Abia acum, dupa 10 ani , am aflat ca sotul meu a avut un strabunic moldovean ,preot , pe nume pr. Constantin.
Multumesc ,parinte, roaga-te pentru noi pacatosii! |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, tuturor sarbatoritilor de astazi!!
![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|