![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu vrei sa intelegi ca ranesti si jignesti atunci cand faci misto de credinta unei persoane? sau asta urmaresti? fiindca tu crezi in cugetul liber de orice ingradire, atunci de ce ne ingradesti zicand ca ne imaginam? crezi intr-o zi in care sa nu mai fi jignit pentru ca nu poti crede in ceea ce cred altii, atunci tu de ce jignesti persoanele care au o credinta diferita de a ta? crezi intr-o zi in care sa nu mai fi judecat dupa ceea ce crezi, atunci de ce ii judeci pe crestini direct ca nu e adevarata credinta lor? astea sunt intrebarile mele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O persoana care este predispusa sa creada orice i se spune, doar pentru ca i se sugereaza ca ar fi de la Dumnezeu, este foarte vulnerabila. Iar cand se aduc astfel de subiecte, cum este cel pe care comentam, consider ca se afecteaza grav acest cuget liber. Eu nu jignesc persoane, decat daca sunt provocat. Iar daca discutam pe o idee in contradictoriu inseamna ca ne jignim reciproc? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma opresc aici fiindca ma faci sa spun acelasi lucru de 10 ori si tot nu vrei sa recunosti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce sa recunosc?
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumim ateilor pentru ca au reusit din nou sa transforme un topic interesant intr-o noua disputa, datorita comentariilor rautacioase si aerului superior pe care il emana. ei se afla in cautarea lui Dumnezeu, dar asa nu o sa-l gaseasca. daca nu ar fi interesati de aceasta cautare nu ar mai intra pe forum.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dara arata-mi si mie unde este minunea ... ca pana acum nu a aratat nimeni nimic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
S-a vorbit despre o minune intamplata la noi in tara. Explica-mi te rog aceasta minune. Poate nu am inteles eu bine. Te rog explica-mi si pe urma mai vorbim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Nectarie din Eghina | Dodi | Intamplari adevarate | 8 | 08.08.2011 19:24:33 |
Manastirea Sfantului Nectarie din Eghina | diaden | Intrebari utilizatori | 0 | 29.04.2011 01:04:14 |
Un site al Sf.Nectarie din Eghina! | mary20 | Moaste | 2 | 04.03.2010 13:39:53 |
Viata Sfantului Nectarie din Eghina | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 32 | 26.01.2009 03:20:42 |
Moastele Sfantului Nectarie de la Eghina | Ionelaangel | Moaste | 1 | 30.10.2006 01:54:45 |
|