![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
in romania draga mea, ca eu ziceam de marmureanu care este noi in tara si nu ma refer la un cutremur de 4 grade pe scara richter ci unul mai mare ca cel din 44 si cel din 77, fii si tu atenta cand citesti.
doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
pai mi-e fricuta
, culmea e ca nu de moarte ci ca raman fara casa, ca stau intr-un bloc foarte vechi
|
|
|
|||
|
|||
|
eu zic ca ne-o meritam :) pentru ca oamenii, in general, sunt de vina pentru ceea ce se intampla in lume. ei distrug natura, creatia Domnului.. si ceilalti, care-s mai putini, dar care cred cu tarie in Dumnezeu incearca sa nu faca acelasi lucru si sufera impreuna cu restul, pentru ca altfel nu se poate :)
singurul lucru pe care mi-l doresc si pe care-l repet de fiecare data cand ma rog la Dumnezeu e in caz de cutremur sa fiu alaturi de familia mea si sa mor impreuna cu ei. nu vreau nimic altceva. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Zic si io, sa nu-mi iei in nume de rau....zicerea.
|
|||
|
|||
|
Dacă apare la protv o știre despre un iminent cutremur apoi să fiți siguri că e contracost șopârla. Din motivele expuse mai sus de către Alin și din altele.
Viața fiecăruia dintre noi e pândită zilnic de o grămadă de amenințări letale, cutremurul e pe la coada listei. O întrebare la care încerc să răspund în fiecare zi este: sunt oare pregătit să trec din viața asta? Răspunsul, în cazul meu, e înfricoșător. În rest ce ne dă Domnul să suferim, cu siguranță merităm. Faptul că mai avem zile în lumea asta, e un dar pe care nu-l prețuim cum se cuvine! Începe postul Sfinților Apostol, prilej nemaipomenit de a ne relansa viața! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| copilul minune care vorbeste ca un om mare | alexandra28again | Generalitati | 26 | 01.01.2013 20:19:13 |
| Post Mare in 2010? | ar14rai | Postul | 189 | 16.03.2010 16:33:53 |
| Pe mine toata lumea ma iubeste | Ioan_Ciobota | Generalitati | 6 | 08.05.2009 21:25:09 |
| Salut la/pe toata lumea | Ovidiu_M | Generalitati | 0 | 09.10.2008 21:31:52 |
|
|